L’Escala s’acomiada del somni al Nou Miramar (3-5)

Els anxovencs han caigut davant el Prat. Els homes d’Aday Benítez han començat avançant-se i marxant el descans amb el 2 a 1 al marcador. Però a l’afegit, el Prat ha convertit un 3-2 en un 3-5 final.

Aday Benítez va prometre que els seus homes avui deixarien la pell al camp, i només de començar el partit Ibuki ja ha tingut la primera ocasió de perill. Primers minuts d’intensitat. Al 12’ n’ha arribat una altra protagonitzada per Xumetra, però sense èxit. Pime no podia faltar i amb un cop de cap ho ha provat al minut 16, però la defensa potablava l’ha tret des de la línia de gol. Però després d’intentar-ho amb peus i caps, ha arribat el gol en forma de penal. Penal sobre Xumetra que ha executat el mateix i ha obert la llauna des dels onze metres (17’).

El Prat però, també s’hi juga molt i han provat de reaccionar. Sarsanedas n’ha tingut dues sense èxit, però al 35’ de joc, ha arribat la bona. De còrner i fent-la entrar amb el cap.

Els visitants han sabut reaccions i al 43’ l’àrbitre els ha anul·lat el segon gol per fora de joc. Els homes d’Aday no volien tornar al vestidor perdent i quan faltava un minut per anar el descans, mans dins l’àrea d’un potablava i penal. Aquest cop l’ha xutat Pime, i enganyant al porter visitant ha tornat a posar per davant el marcador als locals.

A la represa, els anxovencs han volgut deixar clar que volien jugar la promoció d’ascens, i dos minuts després de començar la segona meitat, Josu ha fet el tercer amb una bona esquerra. La intensitat no ha baixat en cap moment i el prat s’ha tornat a posar el partit amb un gol d’Ashot (57’). A més, l’han tinguda per poder tornar a empatar. Al 68’ l’àrbitre els ha xiulat un penal a favor, que Izan ha estavellat contra el travesser, però això ha resultat fer-los més forts.

Al 87’ els han tornat a anul·lar el gol de l’empat per fora de joc, però un minut després ha arribat amb un xut a l’escaire de Yusef. 3-3, comença la tragèdia.

Padilla, al 92’, s’ha encarregat de fer el quart i Ashot ho ha sentenciat amb el cinquè al 95’. L’Escala enfonsat no ha pogut reaccionar amb els tres minuts d’afegit que quedaven.

Els anxovencs s’acomiaden del Nou Miramar amb una galleda d’aigua freda i s’acomiaden pràcticament del play-off.