Més futbol

Catalunya-Panamà, el 29 de maig a la Nova Creu Alta

Ja hi ha dia i rival per al retorn de la selecció catalana. Serà el 29 de maig a les 19h contra el Panamà a l’estadi Municipal de la Nova Creu Alta (Sabadell). Ho han donat a conèixer aquest migdia en un acte a la seu central de l’FCF, en què s’han conegut tots els detalls d’aquest partit contra la selecció número 45 del rànquing FIFA i que es podrà veure en directe per TV3.

L’any passat, hi havia programat un Catalunya-Mali, al Camp d’Esports de Lleida, però es va haver de suspendre a última hora. Un partit que havia de servir per homenatjar a Bojan Krkic, en l’últim duel de la seva trajectòria esportiva.

Aquest cop, Catalunya se les haurà amb el combinat centreamericà, que dirigeix l’exblaugrana Thomas Christensen i que es va quedar a un pas de classificar-se pel Mundial de Qatar 2022. Serà el setè partit que dirigirà Gerard López com a seleccionador català. “Estic convençut que tindrem, com sempre, una selecció potent. És un privilegi ser el seleccionador català. El talent que tenim és immens”, ha dit López, que no podrà comptar amb els futbolistes catalans que siguin convocats per a l’Eurocopa amb la selecció espanyola.

Les entrades per aquest partit, que van des dels 3 fins als 8 euros, es poden adquirir a través de la web de la Federació Catalana de Futbol. Una part del que es recapti anirà destinat a la Fundació Atendis, una entitat sabadellenca sense ànim de lucre que vetlla per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. En els actes previs al partit hi actuarà el grup Figa Flawas.

L’últim partit de Catalunya va ser el 2022 amb la golejada contra Jamaica per 6 a 0 a l’Estadi Municipal de Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció