Champions

El Bayern, indignat amb l’actuació arbitral

L’entrenador, Thomas Tuchel, va dir en roda de premsa que l’acció va en contra de “qualsevol norma del futbol modern”

El Bayern de Munic no va poder superar al Reial Madrid en la tornada de les semifinals de la Champions, perdent per 2-1 en un partit marcat per la polèmica, amb una acció anul·lada que va acabar en gol del conjunt alemany en el darrer instant que ha generat una gran polèmica entre els principals protagonistes de l’enfrontament i els aficionats a les xarxes socials.

Un d’aquests protagonistes de l’enfrontament va ser l’entrenador del conjunt alemany Thomas Tuchel. El tècnic va queixar-se pel fet que l’àrbitre xiulés el fora de joc abans de finalitzar la jugada, sent una jugada que va en contra “de qualsevol norma del futbol modern” i que “no hauria passat si hagués passat al revés”.

Per la seva banda, els jugadors anaven en la mateixa línia que el seu tècnic. Per exemple, el central Matthijs de Ligt ha qualificat l’acció de “vergonya”, perquè “si no tens clar el fora de joc has de deixar jugar”. De fet, segons el mateix De Ligt, el mateix linier li ha confessat al neerlandès que havia comès un greu error.

Un altre jugador que va parlar de l’acció va ser Thomas Müller. El davanter alemany va dir que la situació va ser “molt estranya, xiular tan de pressa”, dient també que “això succeeix sovint a Madrid, jugar contra el Reial Madrid sempre és molt estrany”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció