2a divisió FEF

El primer pas per buscar la glòria

Els quatre equips catalans classificats pel ‘play-off’ a 1a divisió FEF buscaran un bon resultat de cara el partit de tornada d’aquí una setmana

Avui comencen els play-off d’ascens a 1a FEF, en què l’Europa, el Lleida, el Badalona Futur i el Sant Andreu hauran de superar dues eliminatòries per poder disputar la temporada que ve la tercera categoria del futbol estatal.

L’Europa, qui fins l’última jornada va tenir opcions d’ascens directe, disputa l’anada de les semifinals al camp del Betis B (17h), qui va ser cinquè en el grup 4 de 2a FEF. Amb l’avantatge de camp a favor en la tornada també hi ha el Badalona Futur, qui en l’última jornada de lliga va trencar una ratxa de cinc derrotes consecutives, i visita Alacant per enfrontar-se amb l’Oriola (19h).

Per altra banda el Lleida i el Sant Andreu disputen l’anada a casa, els lleidatans, que porten tres partits sense conèixer la victòria, reben el Ieclà (19h), qui va quedar segon en el seu grup, i el Sant Andreu rep al Narcís Sala al Zamora (18:05h), en un partit on s’esperen més de 4.000 aficionats per donar suport als quadribarrats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)