1a divisió FEF

La penúltima pàgina del llibre

Avui (19h), Barça Atlètic-Nàstic; Sabadell-Ponferradina i Cornellà-Cultural Leonesa

Avui, en horari unificat a les 19h, es juga la penúltima jornada de 1a divisió FEF i els quatre equips catalans que hi competeixen segueixen lluitant pes seus objectius.

En aquesta 37a jornada de lliga, Barça Atlètic i Nàstic s’enfronten al Johan Cruyff en un partit entre segon i tercer classificat que pot ser clau de cara a tenir la tornada a casa en els play-off d’ascens a 2a divisió A, i on els dos equips hi arriben després de dos resultats ben diferents –el filial blaugrana va perdre a Riazor contra el Dépor (1-0) i els grana van superar el Logroñés (2-1).

En l’altre banda de la classificació trobem el Sabadell i el Cornellà. Els del Vallès Occidental tenen una oportunitat d’or per sumar els tres punts a la Nova Creu Alta contra la Ponferradina i sortir de la zona de descens a falta d’una jornada, mentre que els del Baix Llobregat necessiten una victòria davant la Cultural Leonesa per tenir una mínima esperança de poder salvar-se en la última jornada, ja que un empat o una derrota els condemnaria al descens de manera matemàtica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)