Premier

Guardiola, escollit millor tècnic de la temporada a la Premier

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha estat nomenat millor entrenador de la temporada a la Premier League després de fer història i guanyar, el passat diumenge, el seu quart títol consecutiu. Guardiola ha rebut aquest prestigiós guardó superant en les votacions a Mikel Arteta (Arsenal), Andoni Iraola (Bournemouth), Unai Emery (Aston Villa) i Jürgen Klopp (Liverpool).

El de Santpedor ha estat reconegut amb el premi al millor entrenador de l’any a la lliga anglesa per cinquena vegada, després d’aconseguir-ho també en les temporades 2017/18, 2018/19, 2020/21 i 2022/23. Des que va fitxar pel Manchester City el 2016, Guardiola ha guanyat sis títols de lliga i s’ha convertit en el segon tècnic més prolífic de la història del futbol anglès, només superat per Sir Alex Ferguson, que va guanyar aquest guardó onze vegades amb el Manchester United. En les últimes set temporades, només Jürgen Klopp ha estat capaç de prendre-li aquest premi en dues ocasions.

El tècnic català va tenir unes paraules especials per a Mikel Arteta en les seves declaracions: “Voldria compartir aquest premi, especialment amb Mikel Arteta, per l’increïble treball que ha fet fins a l’últim partit, portant-nos fins al límit.”

Guardiola també es va recordar dels seus altres rivals a la votació: “També voldria recordar-me de Klopp, per les inoblidables batalles que hem viscut durant els anys, i d’Unai Emery, per aconseguir quelcom increïble com portar l’Aston Villa a la Champions League. I Andoni Iraola, amb el Bournemouth, pel que ha fet en la seva primera temporada a la Premier League.”

“És un honor estar al seu costat i poder guanyar aquest trofeu. Defensarem aquest guardó el millor possible en el futur”, va concloure Guardiola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)