Copa Amèrica

La CONMEBOL aprova l’arribada de la targeta rosa

Aquesta nova regla permetrà fer una substitució addicional en cas que un jugador hagi patit una commoció cerebral

La CONMEBOL ha anunciat la introducció d’una nova targeta de cara a la pròxima edició de la Copa Amèrica que es disputarà als Estats Units aquest mateix estiu. És la targeta rosa, que s’utilitzarà per avisar d’un possible canvi arran d’un traumatisme cranioencefàlic o commoció cerebral.

Segons ha informat la direcció de competicions i operacions de la CONMEBOL, quan es tregui aquesta targeta, “l’equip contrari disposarà automàticament de la possibilitat d’efectuar una substitució addicional”. Això sí, perquè aquesta nova regla pugui aplicar-se, s’ha d’informar el quart àrbitre o a l’àrbitre principal.

No obstant això, una variant d’aquesta nova reglamentació diu que es traurà una oportunitat de substitució en el cas que es faci al mateix temps que una substitució normal. Evidentment, el jugador afectat no podrà reincorporar-se al joc posterior a aquest canvi i, una vegada finalitzat el partit, el metge de l’equip haurà hagut de fer el formulari SCAT5, que serveix per avaluar les possibles commocions cerebrals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)