1a divisió FEF

El Nàstic segella la segona plaça i s’enfrontarà al Ceuta al play-off (1-0)

Els tarragonins guanyen al Rayo Majadonda al Nou Estadi per tancar una excepcional fase regular com a subcampions de grup i encara la promoció amb avantatges

El Nàstic supera per la mínima al Rayo Majadahonda, cuer de la categoria, al Nou Estadi (1-0) i tanca la temporada com a segon classificat del grup 1 de 1a FEF. Un gol de Pablo Trigueros en una acció d’estratègia ha decantat un partit espès dels tarragonins davant un conjunt madrileny que ja arribava descendit. Els granes jugaran la primera eliminatòria de promoció d’ascens davant el Ceuta.

Ha intentat ser un equip molt pressionant, sumant molts efectius sobre les primeres línies rivals, però no ha estat del tot efectiu. Alguns desajustos i un Majadahonda desacomplexat, sense res a perdre, han permès als visitants superar el repte. De fet, la primera clara del partit l’han tingut els madrilenys, que han estavellat al pal un xut des de la frontal de l’àrea. Tot i això, el camp s’ha anat inclinant cap a la porteria de Dani Martín. Jardí, Mula i, sobretot, Pablo Fernández han gaudit de bones opcions per obrir la llauna bans de la mitja hora. Poc efectius els de Dani Vidal.

S’han endut un altre ensurt en un clar xut des de dins de l’àrea del cuer, que ha obligat a intervenir a Varo. I no ha quedat aquí. Poc després l’ha tingut clara Sergio Navarro, però Varo ha tornat a aparèixer per salvar als tarragonins. Primera meitat grisa al Nou Estadi.

Ha intentat activar l’equip Dani Vidal amb l’entrada de Marc Fernández al lloc de Mula. I ha arrencat intens el Nàstic. El mateix Marc ha obligat Dani Martín a treure una gran mà en una de les primeres accions. Però s’ha tornat a diluir aquesta sensació. Els visitants han tornat a trenar seqüències de passades llargues que han precipitat als granes, que han pogut robar en molt pocs trams.

Però davant un partit encallat, el Nàstic sempre compta amb una arma diferencial: la pilota aturada. Una centrada sublim de Borja Martínez l’ha posat al fons de la xarxa Pablo Trigueros amb una rematada de cap. El seu cinquè gol de la campanya per arrodonir una temporada espectacular i segellar la segona plaça pels de Dani Vidal.

Els tarragonins jugaran la primera eliminatòria de play-off davant el cinquè del grup 2: el Ceuta. L’anada serà a domicili i la tornada al Nou Estadi. A més, si s’arriba amb empat al final d’una hipotètica pròrroga, el Nàstic passaria de ronda. Tarragona somia a quatre partits de poder tornar al futbol professional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)