1a divisió FEF

El Barça Atlètic guanya al Celta Fortuna i s’enfrontarà a l’Ibiza en play-off (1-2)

Els blaugranes remunten la diana incial dels gallecs amb gols de Pau Víctor i Unai Hernández i acaben la lliga tercers, per sobre dels de Vigo

El Barça Atlètic guanya al camp del Celta Fortuna (1-2) al darrer instant, en un duel entre tercer i quart classificats, i aconsegueix així acabar la fase regular de la 1a FEF en tercera posició, per davant dels gallecs, amb els beneficis que això comporta per la primera eliminatòria de la promoció d’ascens que arrencarà la setmana vinent. Un gol de Pau Víctor ha permès igualar la diana inicial dels gallecs, i en la última jugada Unai Hernández ha convertit en el gol definitiu una passada de Marc Guiu.

Ha començat de la pitjor manera el conjunt de Rafa Márquez. En menys de deu minuts ha vist com el filial gallec s’avançava amb una diana de Fer López en una jugada aïllada. Es complicava un partit ja molt exigent des de l’inici. I així s’ha demostrat en els minuts posteriors. Li ha costat als blaugranes generar perill en un xoc molt igualat i de poques arribades. De fet, la següent acció més clara l’ha tingut el conjunt local, obligant a una gran intervenció de Marc Vidal i que aparegués Faye en el rebuig per evitar el segon.

El cop d’efecte que havien tingut els de Vigo al primer temps, l’han trobat els catalans en el segon. I, com no podia ser d’altra manera, amb Pau Víctor com a protagonista. Una bona combinació entre Unai, Dani Rodríguez i el màxim golejador de la categoria ha significat l’empat. Però el Celta no ha caigut.

De fet, Marc Vidal s’ha convertit en el gran protagonista sota pals en els minuts posteriors. Sobretot amb una doble aturada espectacular quan la graderia de Balaídos ja cantava el segon dels seus. Ha resistit el Barça en els instants més delicats.

S’ha viscut un final de partit curiós. La lesió del porter local a la recta final, i amb l’equip sense canvis, ha obligat un jugador a col·locar-se sota pals. Tot i això, el marcador no s’ha mogut i el Barça liquida l’any tercer després d’una bona temporada. El rival a la primera eliminatòria de play-off serà l’Ibiza, que ha acabat quart a l’altre grup, amb la tornada al Johan Cruyff i sabent que si s’arriba al final d’una hipotètica pròrroga amb empat, serien els de Márquez qui passarien de ronda.