3a divisió FEF

Badalona i Hospitalet firmen taules en l’anada del play-off (1-1)

El Badalona i l’Hospitalet han firmat taules en el primer partit de la final catalana per l’ascens a 2a divisió FEF. Els escapulats, els locals, s’han avançat just abans de marxar al descans amb un gol de Dani Homet. Però l’Hospitalet aconseguit rascar un gol a la segona meitat amb un xut de Joel Lasso que el defensa Bioque ha acabat de fer entrar, i amb un gol en pròpia ha empatat el partit.

En una anada on els dos conjunts es juguen molt els primers minuts els han jugat amb molt respecte. Intensitat però no efectivitat. La grada local s’ha queixat des d’un inici del llistó alt que ha escollit l’àrbitre per decidir xiular falta. L’Hospitalet, però, ha rebut dues grogues al minut 15 i després al 20 de partit.

Els dos equips han tingut ocasions de perill. L’Hospitalet de la mà de Sanku, però no ha aconseguit obrir la llauna. El Badalona ha reaccionat creant les seves arribades i, finalment, han estat els qui han mogut el marcador. Daniel Homet assistit per De Marco, s’ha quedat sol davant Aliaga i de primeres ha enviat la pilota als fons de la xarxa aconseguint l’avantatge (41’). I amb els locals per davant, els jugadors han marxat als vestidors.

A la represa, el partit ha baixat el ritme perquè han canviat les ocasions per trompades i el joc s’aturava cada dos per tres.

Els visitants, conscients que encara els quedava molt temps al davant i que un empat en l’anada a camp rival els valia molt han posat una marxa més. Raúl Martínez des de la frontal de l’àrea ha filtrat una passada per Joel Lasso i, sense angle, ha provat el xut, ha topat contra Bioque, defensa escapulat, i sense voler, ha fet entrar la pilota empatant el partit (67’).

El partit ha agafat un pèl més de ritme després de l’empat i Craviotto, sota pals, ha estat providencial perquè no es mogués el marcador. L’Hospitalet ha estat millor en la segona part, però no ha aconseguit desempatar el partit.

L’eliminatòria per passar a l’última fase del play-off, contra els equips espanyols de la resta de grups, es decidirà al Municipal de l’Hospitalet de Llobregat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)