2a divisió FEF

Dólera comandarà el retorn a segona FEF

Olot. El conjunt garrotxí confirma la continuïtat de l’entrenador que l’ha fet campió de tercera divisió FEF

L’entrenador que ha liderat el pas autoritari de l’Olot per tercera divisió FEF serà també qui comandarà la nau en el retorn dels garrotxins a la quarta categoria del futbol estatal. Tal com era de preveure després d’una temporada per emmarcar, el club va confirmar la continuïtat a la banqueta de Pedro Dólera, amb el qual enceta el capítol d’anuncis de renovacions, després d’uns dies fent públiques les primeres baixes. A partir de la confirmació del tècnic, el club anirà perfilant la plantilla de la temporada 2024/25.

Pedro Dólera (Barcelona, 1973) va arribar a Olot l’estiu de l’any passat, després del descens dels garrotxins a tercera FEF. El club apostava per un tècnic amb molt de recorregut en el futbol català, marcat per llargues etapes a l’Europa (sis temporades) i al Prat (vuit). Lluny encara de l’experiència a la Garrotxa, on encetarà a partir de juliol la seva segona temporada consecutiva, fet que a l’Olot no passava des de l’etapa de Raúl Garrido, al qual van seguir tècnics amb poc recorregut com Gabri, Miquel Àngel Muñoz, Manix Mandiola –va acabar el curs 2021/22 i va començar el 2022/23, però en un pas de poc més de mig any–, Jonathan Risueño, Albert Blázquez i Íñigo Arriola.

En la primera temporada a l’Olot, Dólera va aconseguir formar un bloc molt sòlid a tercera FEF i liderar amb autoritat, regularitat i solvència el grup català. Els números són contundents, perquè l’equip va acabar la temporada amb 79 punts, deu més que el segon classificat, l’Hospitalet. Va guanyar 24 dels 34 partits de la lliga regular, amb 55 gols a favor i només 20 en contra. Ara, el repte serà aconseguir solidesa i fiabilitat en un esglaó més de dificultat, en el retorn de l’Olot a segona divisió FEF.

LA XIFRA

79
punts
de l’Olot, campió de tercera FEF en la primera campanya amb Dólera. De 34 jornades, 24 triomfs

ESTABILITAT

Des de Garrido, cap tècnic havia estat més d’una temporada a l’equip garrotxí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)