Més futbol

El combinat estatal goleja Andorra de camí a l’Eurocopa (5-0)

La selecció espanyola ha golejat Andorra en el primer dels dos partits de preparació que disputarà abans no debuti d’aquí 10 dies a l’Eurocopa d’Alemanya. El combinat estatal ha superat per 5-0 als del Principat després d’una primera part en què els andorrans han aguantat defensivament el domini d’Espanya però que han acabat claudicant en la segona. Ayoze ha obert la llauna, Oyarzabal ha fet un hat-trick i Ferran Torres ha tancat la golejada d’un partit amb participació de Cubarsi (45’), Pedri (62’), Ferran Torres (90’), Fermín (28’), a més d’Aleix Garcia (67’) –Lamine Yamal no ha jugat.

En la primera part, el combinat espanyol ha dominat de cap a peus amb els blaugrana Pau Cubarsí, Pedri i Ferran Torres com a titulars, a més d’Aleix Garcia, del Girona. El control espanyol no s’ha traduït en gols, i és que, només Ayoze, que debutava, ha perforat la porteria andorrana en una acció individual ben executada a dins de l’àrea (24’). Espanya no ha trobat la manera de perforar el mur de l’Andorra tot i que Morata ho ha fet en fora de joc.

En la segona part, ja sense Cubarsí, que s’ha quedat a la caseta, Oyarzabal ha fet el 0-2 assistit per Ayoze (53’) i el domini de la selecció estatal ha continuat essent total. Fermín López ha debutat amb l’absoluta en el 62 substituint al seu company Pedri i jugant l’última mitja hora del matx.

A mesura que han passat els minuts a Andorra se li han obert les costures i en el 66 Fermín ha fet una passada a l’espai cap a Ferran Torres, que ha cedit l’honor, de nou, a Oyarzabal per fer el 3-0. L’atacant de la Real Sociedad ha tingut temps de fer el hat-trick aprofitant un refús per establir el 4-0 (76’) i el blaugrana Ferran Torres, assistit per Fermín ha establert el 5-0 definitiu (81’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)