L’Hospitalet i Badalona es juguen la tornada de la final catalana pel play-off

Ascens 2a divisió FEF En l’anada a Badalona d’aquesta final autonòmica per l’ascens el partit va acabar 1-1

Avui el Municipal de l’Hospitalet, acollirà la tornada de la final catalana per l’ascens (12:30 h). En l’anada a Badalona, el partit va acabar amb empat (1-1) Avui es decidirà qui passa a la següent i última ronda d’aquest play-off. El guanyador d’aquesta eliminatòria catalana passarà a l’estatal contra un dels altres 17 equips que estan jugant les seves finals autonòmiques.

De moment, el resultat afavoreix als locals. Si el partit acaba en empat, s’anirà a pròrroga, però no hi ha penals, per tant, si un cop jugats els 120 minuts el marcador segueix en empat, passaria a la final estatal l’Hospitalet, per haver quedat més amunt en la taula durant la lliga regular.

El Municipal dels riberencs s’hi espera un gran ambient amb més de 3.700 entrades venudes, veurem aquest migdia quin equip català passa finalment a l’última fase per pujar a 2a FEF.