L’Hospitalet guanya al límit el Badalona i passa a la final de play-off (1-0)

L’Hospitalet és a dos partits de ser equip de 2a FEF. Després de 90 minuts d’igualtat màxima el riberenc Albert López s’ha posat la capa d’heroi per endur-se l’eliminatòria al 94’. Amb una gran jugada individual el local ha enviat la pilota al fons de la xarxa classificant al seu equip per l’última prova que els pot dur a l’ascens.

Com era fàcil de preveure la primera part ha estat d’igualtat màxima. Els dos conjunts han sortit intensos però amb respecte. Sense faltes ni ocasions clares. Els dos conjunts han estat prudents, sobretot els locals que l’empat, després de la pròrroga, els donaria la classificació. Els escapulats, en canvi, necessiten el gol per poder arribar a la final estatal. Tot i això, només ha destacat un xut de Dani Homet que ha marxat per sobre la porteria d’Aliaga.

A la represa el partit ha continuat en la mateixa línia. Els badalonins han tingut alguna ocasió més per obrir la llauna però no han estat efectius. El cansament ha començat a pesar a les cames dels dos conjunts i han arribat les primeres faltes i targetes grogues. També han començat els canvis per reforçar les cames cansades i l’escapulat Estellés ha hagut de sortir del terreny de joc lesionat.

El marcador seguia amb el 0-0 inicial, que suposava un empat a u en el global. Aquest resultat afavoria als riberencs que si aguantaven la mitja hora de pròrroga sense rebre cap gol passaven a la final.

Semblava que ja no passaria res més, que la pròrroga estava assegurada però el Municipal de l’Hospitalet no ho havia dit tot. En una gran jugada individual l’Albert López ha entrat tot sol dins l’àrea i, deixant sense opcions a Craviotto, que, tot i que s’ha arribat a estirar com un gat no ha pogut fer res i amb gran definició el riberenc ha marcat en l’últim sospir del partit (94’). Eufòria a l’Hospitalet. Canvis dels locals, entre ells, l’autor del gol que s’ha endut una gran ovació. I ja no hi ha hagut temps per més.

In extremis, els de Joan Sánchez han guanyat l’eliminatòria i, per tant, són a una final a doble partit de l’any que ve ser equip de 2a FEF.