Eurocopa

Albània marca el gol més ràpid de la història de les Eurocopes però Itàlia suma el tres (2-1)

Grup B

Itàlia 2 Albània 1

ITÀLIA:Donnarumma, Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco (Darmian, 83’), Frattesi, Jorginho, Barella (Folorunsho, 92’), Chiesa (Cambiaso, 77’), Scamacca (Retegui, 83’) i Pellegrini (Cristante, 77’).ALBÀNIA:Strakosha, Hysaj, Ajeti, Djimsiti, Mitaj, Ramadani, Asllani, Asani (Hoxha, 68’), Bajrami (Muçi, 87’), Seferi (Laçi, 68’) i Broja (Rey Manaj, 77’).GOLS:0-1 (1’) Bajrami. 1-1 (11’) Bastoni. 2-1 (16’) Barella.ÀRBITRE:Félix Zwayer (alemany). T.G.: a Calafiori, Pellegrini, Broja i Hoxha.

El futbol pot arribar a ser meravellós i imprevisible, i Itàlia, una selecció abraçada històricament a l’alt rigor defensiu, ha encaixat avui a Dortmund el gol més ràpid de la història de les Eurocopes. L’honor l’ha tingut Bajrami, que ha marcat als 22 segons de partit després d’un error terrible de Federico Dimarco en un servei de banda.

Albània ha fet saltar la banca en els primers minuts de partit fins que els gols de Bastoni i Barella (11’ i 16’) han permès respirar la defensora del títol guanyat fa tres anys a Wembley. Itàlia no ha trobat més gols i sort n’ha tingut d’una intervenció providencial de Donnarumma davant l’ex del Barça Rey Manaj en una de les últimes accions del partit.

L’azzurra se situa amb els mateixos punts que Espanya al capdavant del grup B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)