Eurocopa

Càstig excessiu per a Geòrgia en el debut

Turquia 3 Geòrgia 1

TURQUIA:Günok; Müldur, Akaydin, Bardakci, Kadioglu; Çalhanoglu (Özcan, 92’), Ayhan (Demiral, 79’); Arda Güler (Tazici, 79’), Kökcü, Yildiz (Aktürkoglu, 85’); i Yilmaz.GEÒRGIA:Mamardashvili; Kakabadze, Kverkvelia (Zivzivadze, 85’), Kashia, Dvali, Tsitaishvili (Lochoshvili, 74’); Mekvabishvili (Altunashvili, 89’), Chakvetadze (Davitashvili, 73’), Kochorashvili; Kvaratskhelia i Mikautadze.GOLS:1-0 (25’) Müldur. 1-1 (32’) Mikataudze. 2-1 (65’) Arda Güler. 3-1 (97’) Aktürkoglu.ÀRBITRE:Facundo Tello (argentí).T.G.:a Bardakci i Çalhanoglu, de Turquia; a Kverkvelia, de Geòrgia.T.V.:cap.

Tot i perdre, el d’ahir va ser un dia històric per a Geòrgia, que va disputar el primer partit en una gran competició. L’equip de Willy Sagnol va caure 3-1 contra Turquia, però amb un marcador exagerat, tenint en compte que els georgians van ser competitius en tot moment i que, en el tram final, quan perdien 2-1, van estavellar dues pilotes al pal i van malbaratar una ocasió claríssima. De fet, el tercer dels turcs va produir-se quan el matx ja s’acabava, amb el porter Mamardashvili a l’àrea rival després de pujar a rematar un córner en la darrera jugada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)