Eurocopa

Dinamarca-Anglaterra: La reedició de les semifinals del 2021

Grup C. Anglaterra i Dinamarca es tornen a trobar en una Eurocopa, amb el record recent del duel jugat a Wembley fa tres anys

Dinamarca Anglaterra

DINAMARCA:Schmeichel, Andersen, Christensen, Vestergaard, Kristiansen, Nørgaard, Eriksen, Højbjerg, Mæhle, Højlund, Wind.ANGLATERRA:Pickford, Walker, Stones, Guéhi, Trippier, Alexander-Arnold, Rice, Saka, Bellingham, Foden, Kane.ÀRBITRE:Artur Soares Dias (Portugal). Tiago Martins estarà al càrrec del VAR.ESTADI:Frankfurt Arena (58.000 espectadors).HORARI I TV:18 h (La 1).

Eslovènia Sèrbia

ESLOVÈNIA:Oblak, Karnicnik, Drkušic, Bijol, Janža, Stojanovic, Gorenc Stankovic, Gnezda Cerin, Mlakar, Šporar, Šeško.SÈRBIA:Rajkovic, Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic, Živkovic, Sergej Milinkovic-Savic, Gudelj, Mladenovic, Tadic, Mitrovic, Vlahovic.ÀRBITRE:Istvan Kovacs (Romania). Rob Dieperink assumirà les funcions al VAR.ESTADI:Allianz Arena (75.024 espectadors).HORARI I TV:15 h (La 1).

De Londres a Frankfurt. Els camins de Dinamarca i Anglaterra es tornen a creuar en una Eurocopa. El 2021 totes dues seleccions es van jugar un bitllet per a la final i ara es tornen a enfrontar amb la mirada posada en l’accés als vuitens. En les semifinals de fa tres anys, Anglaterra va vèncer per 2-1 amb un gol de Kane en la pròrroga. El gol del capità i un altre de Kjaer en pròpia porta van servir per capgirar el golàs inicial de falta de Damsgaard. Tot i no arribar a la final, Dinamarca va ser una de les grans sensacions d’aquella Eurocopa, però ara arriba al segon partit amb més incògnites després del mal empat contra Eslovènia en el debut. L’equip de Southgate busca el 6 de 6. Shaw ha recaigut de les molèsties i torna a ser baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)