Eurocopa

Surt Mbappé, entra Lewandowski

Grup D. El madridista s’ha estat entrenant amb la màscara i sembla que Deschamps el protegirà, mentre el blaugrana entra en escena

Països Baixos França

PAÏSOS BAIXOS:Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké, Reijnders, Schouten, Veerman, Simons, Depay, Gakpo.FRANÇA:Maignan, Koundé, Saliba, Upamecano, Hernández, Griezmann, Kanté, Rabiot, Dembélé, Giroud, Thuram.ÀRBITRE:Anthony Taylor (Anglaterra).ESTADI:Leipzig Stadium (47.069 espectadors).HORARI I TV:21 h (La 1).

Polònia Àustria

POLÒNIA:Szczesny, Bednarek, Dawidowicz, Kiwior, Frankowski, Moder, Romanczuk, Zielinski, Zalewski, Urbanski, Lewandowski.ÀUSTRIA:Pentz, Posch, Danso, Wöber, Mwene, Seiwald, Laimer, Wimmer, Sabitzer, Baumgartner, Gregoritsch.ÀRBITRE:Halil Umut Meler (Turquia).ESTADI:Olympiastadion de Berlin (74.667 espectadors).HORARI I TV:18 h (La 1).

França i Polònia miren cap als seus líders. Kylian Mbappé sempre ha estat en una qüestió d’estat. Ara més. Per les seves paraules contra la ultradreta i contra Marine Le Pen, i per la fractura nasal que es va fer en el debut contra Àustria. Preocupa el seu estat físic. S’ha entrenat al marge durant la setmana i Didier Deschamps medita protegir-lo i apostar per Oliver Giroud en un partit d’altíssima exigència com serà el d’avui contra els Països Baixos de Virgil van Dijk (21 h). A Polònia, expectació amb el debut de Lewandowski contra Àustria després de perdre’s el debut per lesió (18 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)