Eurocopa

Yaremchuk reactiva Ucraïna

Grup E. L’equip de Rebrov, amb Tsygankov i Lunin pagant els plats trencats del desastre contra Romania, remunta contra Eslovàquia

Eslovàquia 1 Ucraïna 2

ESLOVÀQUIA:Dubravka, Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko (Obert, 67’), Kucka, Lobotka, Duda (Strelec, 60), Schranz (Sauer, 86’), Bozenik (Beres, 60’) i Haraslin (Suslov, 67’).UCRAÏNA:Trubin, Tymchyk, Zabarnyi, Matviyenko, Zinchenko, Shaparenko (Tavolierov, 92’), Brazhko (Sydorchuk, 85’), Sudakov, Yarmolenko (Zubkov, 67’), Dovbyk (Yaremchuk, 67’) i Mudryk (Malinovsky, 85’).GOLS:1-0 (17’) Schranz. 1-1 (54’) Schaparenko. 1-2 (80’) Yaremchuk.ÀRBITRE:Michael Oliver (Anglaterra). T.G.: a Yaremchuk.PÚBLIC:Uns 47.000 espectadors al Düsseldorf Arena.

Victòria d’Ucraïna. Sergiy Rebrov respira. L’estrip contra Romania en el debut deixava la selecció ucraïnesa sense xarxa de seguretat en el segon partit contra Eslovàquia. Havia de guanyar a Düsseldorf per continuar viva en aquesta Eurocopa i ho va fer. La victòria de la fe, perquè el gol inicial de Schranz superat el primer quart d’hora –dos gols en dos partits– deixava Ucraïna en una situació encara més límit. A Rebrov no li va tremolar el pols i després del desastre del dia del debut ahir va deixar homes de la categoria i els galons de Lunin i Tsygankov sense jugar cap minut. No va ser un triomf senzill, però els gols de Shaparenko i Yaremchuk reactiven les il·lusions ucraïneses en el torneig. Roman Yaremchuk ha marcat només tres gols amb el València aquesta passada temporada en la lliga. El d’ahir amb la seva selecció a només deu minuts per al final val or.