1a divisió FEF

L’acta del Nàstic-Màlaga recull llançament de monedes i bengales i amenaces

El Nàstic es va quedar sense ascens a segona A per culpa d’un desenllaç molt cruel en el partit definitiu contra el Màlaga. A més d’haver de pair el cop duríssim, el club tarragoní s’exposa als efectes disciplinaris de tots els incidents que hi va haver. L’àrbitre no només va fer constar el llançament de pilotes pel qual va decidir aturar el partit durant la pròrroga, sinó que va redactar una acta detallada i dura. Parla d’amenaces i cops a la porta del vestidor i recull el llançament de monedes i bengales.

El públic

“Al minut 33, s’observa un llançament d’una moneda de 20 cèntims a l’àrea on hi havia el porter visitant, llançada des de la zona del darrere on s’ubicaven aficionats del club local. No podem verificar si impacta en algun jugador i no es genera cap mena de lesió. Activem protocol de llançament d’objectes, donant la instrucció per megafonia que cessessin aquest tipus de conducta.”

“Al minut 72, després del gol de l’equip local, s’observa el llançament d’un petard i l’encesa de dues bengales a la part del darrere de la porteria on hi havia el porter visitant. En aquesta zona s’hi ubicaven aficionats del club local identificats per banderes i indumentàries. S’ordena el seu apagat, es comunica al coordinador de seguretat i es comunica per megafonia aquest incident, no repetint-se l’encesa de cap altra bengala.”

“Al minut 113, després de produir-se el llançament de diverses pilotes des de la grada al fons esquerre segons mirem des de vestidors (mateix ubicació que els incidents anteriorment esmentats). Després d’aquest fet, veient el que és perjudicial per al desenvolupament normal del partit i els fets esdevinguts prèviament, es procedeix a la retirada de jugadors i equip arbitral a vestidors. Va estar detingut el joc durant 7 minuts, en què es comunicava aquesta situació amb coordinadors de seguretat, entrenadors i delegats, arribant a un consens per continuar i controlar les pilotes ubicades a la zona de quart àrbitre. No es va tornar a produir aquest tipus de llançaments, i va poder finalitzar el partit.”

Jugadors

“Gimnàstic de Tarragona: Després de l’expulsió del Nº3 D. Ignacio González Ruiz, es va dirigir al quart àrbitre, encarant-se cap a ell i arribant a colpejar-lo amb el seu dit índex a la zona dreta del costat. Després d’això, es manté en boca de vestidors, visible des del terreny de joc, presenciant el partit i negant-se a retirar-se malgrat les insistències nostres i de l’equip de seguretat. Va continuar increpant-nos tant l’equip arbitral com l’equip rival.”

“Al minut 120 el jugador (23) CONCHA SALAS, DAVID va ser expulsat pel següent motiu: E Per sortir de l’àrea tècnica cridant i gesticulant, protestant una de les meves decisions. Dirigint-se al meu assistent número 1 en els termes següents: “Sou uns pocavergonyes, fills de puta”. Negant-se a retirar-se a vestidors. Prèviament, li llança l’aigua d’una ampolla de 33cl buidant-la sobre el cos.”

Altres observacions

“Un cop finalitzat el partit, quan ens vam retirar a vestidors, un membre del cos tècnic del club local, identificat per la seva indumentària però sense poder saber la seva identitat ja que va sortir en carrera, va empènyer el meu assistent n1 per les escales del túnel de vestidors no lamentat cap lesió.”

“Un cop ens trobem a vestidors, podent accedir-hi gràcies a l’ajuda de la força pública, es produeixen multitud d’incidents a la porta del nostre vestuari. Detallem:

- Colpegen amb agressivitat la nostra porta fins a 24 ocasions.

- Es dirigeixen cap a nosaltres obrint la porta i cridant-nos, entre el que identifiquem el següent:

“Morireu

Pocavergonyes

El teu fill morirà

Tant de bo us mateu

Fills de puta

Que mori la vostra puta família

Covards fills de puta (amb amenaces de “donar la cara fills de puta que us assabentareu” en fins a 25 ocasions)

No tens ous

La teva puta mare

Et rebré fins al final, si tens ous baixa (en 4 ocasions)”

- Arribem a témer per la nostra integritat física, en veure com obrien la porta i ens increpaven.

- La seguretat present ens indica que els és impossible retirar i controlar aquesta gent ja que segons ens diuen, “són diversos directius i propietaris del club”

Ens comunica la força pública que cal sortir escortats cap als vehicles ia la carretera fins a l’arribada a l’hotel per garantir la nostra integritat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)