Eurocopa

La frustració d’Ucraïna

Grup E. L’equip de Rebrov diu adeu al torneig tot i haver sumat 4 punts, i Bèlgica passa de puntetes i com a segona a vuitens i s’enfrontarà ara a França

Ucraïna 0 Bèlgica 0

UCRAÏNA:Trubin, Tymchyk, Zabarnyi, Svatok (Yarmolenko, 81’), Matviyenko, Mykolenko (Zinchenko, 58’), Shaparenko (Vanat, 70’), Brazhko (Stepanenko, 71’), Sudakov, Yaremchuk (Malinovsky, 70’) i Dovbyk.BÈLGICA:Casteels, Castagne, Vertonghen, Faes, Theate, De Bruyne, Onana, Tielemans (Mangala, 62’), Doku (Bakayoko, 77’), Lukaku (Openda, 90’) i Trossard (Carrasco, 62’).GOLS:cap.ÀRBITRE:Anthony Taylor (Anglaterra).T.G.:a Faes i Dovbyk.ESTADI:Uns 50.000 espectadors a l’Stuttgart Arena.

Minut 82 de partit. Ruslan Malinovskyi executa un córner amb tota la mala bava del món buscant el gol olímpic i Koen Casteels, amb una intervenció al límit i absolutament decisiva, evita el gol des de damunt de la mateixa línia. L’acció il·lustra bé fins a quin punt va arribar a jugar amb foc Bèlgica i com Ucraïna ho va tenir de prop i alhora també de lluny. Dues accions decantades per qüestió de mil·límetres que han acabat decidint el destí dels quatre equips al grup E. La del córner de Malinovskyi a Stuttgart i la del polèmic penal dictaminat pel VAR a Frankfurt a favor de Romania i transformat per Razvan Marin. Totes les imatges televisives mostren com el primer contacte de Hancko a Hagi és clarament fora de l’àrea, però Bastian Dankert des del VAR va modificar la decisió de l’àrbitre principal Daniel Siebert, que havia xiulat falta i no penal. Tot va anar en contra d’Ucraïna en aquesta última jornada i amb 4 punts diu adeu a l’Eurocopa de manera dramàtica. Sense el comodí de Mudryk ni Tsygankov, fora del combat decisiu per molèsties físiques, i obligada a fer les maletes tot i sumar els mateixos punts que la resta de socis del grup E i els mateixos que els Països Baixos al grup D i més fins i tot que Eslovènia al grup C, dues seleccions que sí que seran a vuitens. El 3-0 del primer dia contra Romania ha acabat condemnant Dovbyk i companyia.

Ucraïna marxa d’Alemanya i Bèlgica passa com a segona i s’enfrontarà ara a França a vuitens. No carbura, la selecció de Didier Deschamps, i tampoc la de Domenico Tedesco. Bèlgica va tornar a jugar un partit espantós. Només les acceleracions de De Bruyne van despertar els belgues del seu preocupant estat de somnolència. Massa sol i massa poc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)