Copa Amèrica

Brasil no pot superar Colòmbia tot i el golàs de falta de Raphinha

Els brasilers jugaran els quarts contra Uruguai sense Vinícius, sancionat

Un golàs de falta directa del blaugrana Raphinha (12’) encaminava el darrer partit de la primera fase de la copa Amèrica per al Brasil, que necessitava la victòria contra Colòmbia per acabar primera de grup. Però Daniel Muñoz, al límit del descans, ha marcat l’empat. I els brasilers, en un duel amb tensió, han estat incapaços de tornar a marcar en la segona part.

L’empat deixa els brasilers segons de grup, amb la qual cosa s’hauran d’enfrontar en els quarts de final a Uruguai, un dels conjunts que més forts s’ha mostrat en la primera fase. Un duel blaugrana entre Ronald Araujo i Raphinha, que ha recuperat la titularitat, ha jugat el partit sencer i ha fet l’1-0 amb un llançament de falta amb rosca amb la cama esquerra que ha batut Vargas. Savinho ha entrat en el minut 73, per Rodrygo. Els brasilers, a més, han vist com el madridista Vinícius no podrà jugar els quarts, perquè ha vist una targeta groga –per un cop amb el braç a James– que li comporta sanció. Colòmbia s’enfrontarà a Panamà en els quarts.