Eurocopa

Bellingham, perdonat i a punt

Quarts. Tot i rebre una multa econòmica, el jugador del Madrid, a diferència del turc Demiral, podrà lluitar al camp per l’accés a semifinals

Anglaterra Suïssa

ANGLATERRA:Pickford, Walker, Konsa, Stones, Trippier, Rice, Mainoo, Bellingham, Saka, Foden, Kane.SUÏSSA:Sommer, Widmer, Schär, Akanji, Ricardo Rodríguez, Aebischer, Freuler, Xhaka, Ndoye, Ruben Vargas, Embolo.ÀRBITRE:Daniele Orsato (Itàlia).ESTADI:Merkur Spiel-Arena de Düsseldorf (54.600 espectadors).HORARI I TV:18 h (La 1).

Suïssa vol accedir per primer cop a unes semifinals de l’Eurocopa contra Anglaterra, liderada per Bellingham, que tot i haver d’assumir una multa de 30.000 euros pel seu gest en els vuitens contra Eslovàquia (2-1), en què es va tocar els genitals de manera despectiva davant la banqueta rival, va rebre un tracte de favor de la UEFA, que li va imposar una sanció d’un partit que no haurà de complir imminentment, sinó en el termini d’un any. Qui ha rebut un càstig més sever ha estat el turc Merih Demiral, que es perdrà els quarts contra els Països Baixos i una hipotètica semifinal per haver celebrat el segon gol contra Àustria (1-2) fent la “salutació dels llops”, un gest associat a una organització paramilitar racista i xenòfoba vinculada al moviment d’ultradreta Ülkücü.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)