Eurocopa

Oportunitats que s’han d’aprofitar

Quarts. Els Països Baixos i Turquia es juguen una històrica classificació

Països Baixos Turquia

PAÏSOS BAIXOS:Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders; Malen, Xavi Simons, Gakpo; i Memphis.TURQUIA:Günok; Müldur, Bardakci, Akaydin, Kadioglu; Özcano, Ayhan; Arda Güles, Calhanoglu, Yildiz; i Yilmaz.ÀRBITRE:Clément Turpin (França).ESTADI:Estadi Olímpic de Berlín (74.500 espectadors).HORARI I TV:21 h (La 1).

La banda més assequible del quadre final ha donat una oportunitat d’or a la selecció dels Països Baixos per arribar a les semifinals d’una Eurocopa, cosa que no fan des del 2004 –entremig han quedat segons i tercers del mundial–. Els de Koeman hauran de guanyar contra Turquia, que ha superat totes les expectatives i que és davant l’oportunitat d’igualar la seva millor classificació en una Eurocopa, que van ser les semifinals del 2008. Gakpo, pletòric fins ara i un dels màxims golejadors de la competició amb tres gols, i Arda Güler, el jugador més desequilibrant dels turcs, seran els principals encarregats de guiar el seu país cap a unes històriques semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)