1a divisió

Endrick, a llàgrima viva

Real Madrid. El club blanc presenta el jove talent brasiler, ex del Palmeiras, davant més de 30.000 persones, en un Bernabéu il·lusionat

Dia Endrick a Madrid. Dorsal 16 a l’esquena i 15 Champions darrere seu. Com el dia de Kylian Mbappé, Florentino Pérez va tornar a exhibir trofeus ahir en la presentació oficial d’Endrick (18 anys). Bany de masses del davanter brasiler al Bernabéu, davant més de 30.000 persones. Endrick deixa el Palmeiras per iniciar la seva primera aventura lluny de la lliga brasilera i sumar-se al clan de Vinícius, Rodrygo i Militão. “No us mentiré: no esperava tanta gent avui aquí. Estic molt content. És una bogeria, tot això. Jugaré a l’equip del qual he estat fan des que era un nen. La meva família i jo estem molt contents. No tinc paraules per descriure el que estic sentint ara mateix”, va expressar un Endrick trencat emocionalment, que no va poder contenir les llàgrimes. Ni ell, ni la seva família. Fotos i petó de rigor a l’escut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)