Més futbol

Les medalles, en joc

Futbol. Jocs Olímpics. La selecció espanyola masculina juga avui la final contra França i la femenina es disputa el bronze amb Alemanya

Espanya es juga avui les medalles dels seus equips de futbol en els Jocs Olímpics. La selecció masculina disputa la final contra França al Parc dels Prínceps de París (18 h) amb la voluntat d’endur-se un or que es va escapar en l’última edició en caure en la final contra el Brasil.

Liderat pel blaugrana Fermín López, el combinat de Santi Denia inclou fins a set futbolistes catalans que ja tenen garantida la medalla i que tenen a tocar el gran premi: Tenas, Joan García, Èric García, Pubill, Cubarsí, Sergio Gómez i Bernabé.

D’altra banda, la selecció femenina es juga marxar dels seus primers Jocs Olímpics amb una medalla de bronze. S’enfrontarà a Alemanya (15 h) a Lió per tancar la competició amb una bona impressió. Sis catalanes es poden endur el premi: Ona Batlle, Codina, Aleixandri, Alèxia Putellas i Aitana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)