1a divisió

El Real Madrid comença a Mallorca

1a divisió. El conjunt blanc enceta la defensa del títol amb el reforç de Kylian Mbappé

Mallorca Real Madrid

MALLORCA:Greif; Morey, Raillo, Valjent, Mojica; Larin, Morlanes, Darder, Samu Costa; Asano i Muriqi.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militão, Rüdiger, Mendy; Tchouaméni, Fede Valverde, Bellingham; Rodrygo, Vinicius i Mbappé.ÀRBITRE:Soto Grado (col·legi de la Rioja).ESTADI:Estadi de Son Moix.HORARI I TV:21.30 h (DAZN).

Després de guanyar la supercopa d’Europa dimecres contra l’Atalanta (2-0), el Real Madrid comença a caminar avui (21.30 h) al feu del Mallorca. Ho farà amb Kylian Mbappé, que ja va estrenar-se en l’esmentada final europea amb gol, i que incrementarà encara més el nivell del conjunt dirigit per Carlo Ancelotti. L’atacant francès, juntament amb Endrick, són de moment els únics reforços de l’equip blanc, que ha perdut Joselu, Nacho i Toni Kroos, en la recerca de defensar el títol, cosa que no aconsegueix des de fa 16 anys. El rival, el Mallorca, inicia etapa, amb Jagoba Arrasate a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)