1a femenina

Definit el calendari de la lliga F

Aquest migdia s’ha sortejat el calendari de la primera divisió femenina de futbol, amb tres equips catalans: Barça, Espanyol i FC Llevant Badalona. La competició arrencarà el cap de setmana del 7 i 8 de setembre i finalitzarà el 17 i 18 de maig.

El conjunt blaugrana, que buscarà reconquerir el títol que ha guanyat de forma consecutiva en les últimes cinc temporades, debutarà a domicili contra el Deportivo de la Coruña, equip recentment ascendit a primera. Una altra de les dates que tenen mercat en vermell és el clàssic contra el Real Madrid. En la jornada 10, prevista pel cap de setmana del 17 de novembre, les blaugrana viatjaran a Madrid, i no serà fins al 23 de març, en la jornada 23, quan el conjunt blanc visiti el feu culer.

L’Espanyol, que va aconseguir l’ascens a primera el curs passat, s’estrenarà a casa contra el Madrid, i el FC Llevant Badalona visitarà el València.

Pel que fa als enfrontaments entre els equips catalans, les blanc-i-blaves jugaran a l’estadi Johan Cruyff el 13 d’octubre (jornada 6). El duel de la segona volta serà en la jornada 18, planificada pel 9 de febrer. El Llevant Badalona s’enfrontarà al Barça el 12 de gener (J14) a domicili, i el 27 d’abril (J27) a casa.

Espanyol i FC Llevant Badalona es veuran les cares el 24 (J11) de novembre a l’estadi Municipal de Badalona, i el 20 d’abril (J26) al feu periquito.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)