1a divisió

Mbappé es presenta al Bernabéu

1a divisió. L’atacant francès s’estrena a l’estadi blanc en el Real Madrid-Valladolid d’aquesta tarda (17 h). L’equip entrenat per Carlo Ancelotti, sense Bellingham, aspira a millorar la imatge de la primera jornada

Real Madrid Valladolid

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Rudiger, Fran García; Tchouameni, Modric, Valverde; Rodrygo, Mbappé i Vinícius.VALLADOLID:Hein; Luis Pérez, Javi Sánchez, Boyomo, Lucas Rosa, Ndiaye, Kike Pérez, Cömert, Amallah, Raúl Moro; i Sylla.ÀRBITRE:García Verdura (català).ESTADI i HORARI:Santiago Bernabéu (17 h, M+ LaLiga).

El fitxatge de l’estiu, Kylian Mbappé, s’estrenarà avui (17 h) al Santiago Bernabéu. Amb el Valladolid com a rival, serà el tercer partit de l’atacant francès amb el Real Madrid, després de la final de la supercopa (2-0 contra l’Atalanta, en què va marcar) i la primera jornada de lliga (1-1 a Mallorca, en què va estar discret). Precisament, l’inici de lliga al feu mallorquí, on el conjunt blanc va ensopegar i va oferir una actuació per sota de les expectatives, ha fet parlar a la capital estatal durant tota la setmana. “A Mallorca ens va faltar equilibri en alguns moments i hem de treballar-hi. No és difícil trobar el problema i, quan això és clar, ajuda a trobar la solució”, va dir en la prèvia Carlo Ancelotti, que no podrà comptar amb Bellingham i Camavinga (lesió) i Mendy (sanció). El Valladolid, per la seva part, recent ascendit, es presenta després de guanyar en el debut (1-0 contra l’Espanyol).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)