2a divisió FEF

Activar el mode competició

2a divisió FEF. L’Olot s’estrena després d’aconseguir l’ascens a 2a divisió FEF aquest vespre al camp del València Mestalla (19 h)

Avui l’Olot activa el mode competició. L’equip dirigit per pedro Dólera debuta a 2a divisió FEF després d’haver-s’ho guanyat, juntament amb el títol de lliga, el curs passat. Els de la Garrotxa jugaran avui el seu primer partit de la competició i ho faran com a visitants al camp del València Mestalla, l’Antonio Puchadas de Paterna (19 h). En la vigília, el club va anunciar un altre reforç, l'extrem Joaco Peñalver. Fa un mes i mig va fitxar pel Reus Reddis, però ara arriba al conjunt de la Garrotxa, seduït pel salt que fa. “És una oportunitat que m’ha donat l’Olot, i he d’aprofitar-la. Estic molt agraït al club”, assegura el futbolista, de 20 anys. L’atacant barceloní, després de completar una gran temporada amb el Badalona en la divisió d’honor juvenil (12 gols en 29 partits), va fer el salt al futbol sènior el curs passat amb la Muntanyesa, amb 27 jornades en 3a divisió FEF –19 com a titular– i 3 gols.

Els olotins han tingut una llarga pretemporada per preparar-se i agafar ritme, perquè han arribat a jugar fins a 12 partits. Destacant per bé l’estrena contra el Girona (1-1), enduent-se els títols del Torneif Hereus Joan Gamper i també l'històric Torneig de l’Estany i, destacant per malament, el 4-2 en l’amistós contra l’Escala al Nou Miramar. I després de l’últim amistós conra el Palamós, que va acabar en victòria pels olotins (0-2), el tècnic garrotxí va fer aquestes valoracions de la pretemporada: “Han sigut molts partits de pretemporada. Físicament arribem bé. Ara cal preparar el partit a nivell mental i activar el mode competició”. i també va parlar de la plantilla: “Tothom té cabuda, som una plantilla curta amb 20 jugadors, per tant, tots els del filial que ens facin sumar seran benvinguts.”

I és que l’Olot que va aconseguir l’ascens a 2a FEF el curs passat, no és el mateix que hi competirà aquesta tarda. Els de la Garrotxa han mantingut 11 dels 20 jugadors que formen la plantilla i n’han incorporat 10. A la porteria han fet un canvi total. Sota pals ja no hi haurà ni Batalla ni Éric Mourin, aquest curs la defensaran Pol Ballesté i Jan Danés. En defensa han matingut a maynau, Barnils i Ayala i han incorporat  Gerard de Marco, Yaya Sidibé i Robert Costa i el mig camp és el que més s’ha mantingut. Han renovat a Pau Juvanteny, Pedro del Campo, Uri González, Jordi Manzano i Terma, que ara portarà el 10 a l’esquena. I al davant s’han quedat amb Marc Mas, que ha estat el gran golejador de la pretemporada i Arnau Forés. I s’han reforçat amb Pau Salvans, Chema Moreno, Óscar Gonpi i Joaco Peñalver. Aquests 21 jugadors seran qui lluitaran amb l’Olot en aquest nou repte de recent ascendits a 2a FEF. I començaran posant la primera pedra avui a l’Antonio Puchadas de Paterna.

Porters
Pol Ballesté Torrent
Jan Danés Girona B
Defenses
Joan Maynau 2a
Roger Barnils 2a
Uri Ayala 4a
Gerard de Marco Badalona
Yaya Sidibé Manresa
Robert Costa Alzira
Migcampistes
Pau Juvanteny 4a
David López La Nucía
Guillem Terma 4a
Pedro del Campo 2a
Uri González 2a
Albert Torras Badalona Futur
Jordi Manzano 2a
Davanters
Pau Salvans Terrassa
Marc Mas 2a
Arnau Forés 4a
Chema Moreno Bdn. Futur
Óscar Gonpi Barbastro
Joaquín Peñalver  Reus
Baixes
Albert Batalla Mollerussa
Éric Mourin Sant Andreu
Albert Blázquez Filial
Bruno Perone Sant Cristóbal
Marco Gil Girona B
David Bigas Retirat
Urri Sabadell
Pablo Ufano Badalona
Marc Roquet Tona
Moha Chabboura
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)