1a femenina

Un nou curs il·lusionant

Lliga F. El nou Llevant Badalona comença la lliga al camp del València (20.30 h, DAZN) amb l’objectiu de sumar els primers tres punts i fer un pas endavant respecte a la temporada passada

El Llevant Badalona –antic Llevant Les Planes– serà el tercer equip català a la màxima categoria del futbol femení que entrarà en escena aquesta primera jornada de lliga. El conjunt badaloní s’estrenarà contra el València (20.30 h, DAZN) amb un objectiu molt clar, sumar els primers tres punts i començar amb bon peu un projecte il·lusionant.

L’equip dirigit per Ferran Cabello, que va patir de valent el curs passat per aconseguir la salvació, busca enguany fer un pas endavant i convertir-se en una de les revelacions del campionat. No només estrenen nom, escut i seu, sinó que també s’han reforçat de valent, amb fitxatges de luxe com Estefanía Banini. La migcampista argentina està cridada a ser una de les líders d’un equip que manté Melanie Serrano, Laura Martínez, Elena Julve o Irina Uribe. Per afrontar aquest nou repte a la Lliga F, també han incorporat Sonia Majarín, Berta Pujadas, Maca Portales, María López Valenzuela, Maria Llompart, Cristina Cubedo, Ana González, Itziar Pinillos, Lee Young-Ju i Rebecca Elloh. “L’objectiu és assolir la salvació com més aviat millor i, a partir d’aquí, ja mirarem més amunt”, assegura el tècnic del Llevant Badalona.

El partit d’aquest vespre serà molt especial per a una de les últimes incorporacions d’aquest estiu. Berta Pujadas ha militat durant cinc temporades al València, i ara ha aterrat a Badalona per afrontar un nou repte professional i refer-se d’un any complicat per a ella. L’any passat només va poder participar en nou partits a causa de les lesions. “És un partit molt especial per a mi. Torno al camp on he estat cinc anys. L’afronto, doncs, amb moltes ganes. Volem que comenci la lliga i sumar els primers punts”, va explicar la defensa catalana als mitjans oficials del club.

Després d’una pretemporada que, sobretot, ha servit per acoblar tots els fitxatges, l’equip està preparat per afrontar el repte. “El nostre objectiu és guanyar els màxims partits possibles. Sabem la dificultat que té aquesta lliga, però l’equip està capacitat per fer un bon paper. Aquesta pretemporada hem tingut temps per conèixer-nos i saber a què volem jugar”, diu Pujadas.

LA PRÈVIA

El nostre objectiu és guanyar el màxim de partits possibles. Sabem la dificultat que té aquesta lliga, però l’equip està preparat
Per a mi és un partit especial. Torno al camp on he estat cinc anys; ho afronto amb moltes ganes
Berta Pujadas
jugadora del llevant badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)