2a divisió FEF

El camí fa pujada

2a divisió FEF. L’Olot ha sumat 0 dels sis punts possibles en les dues primeres jornades en la seva tornada a la quarta categoria a nivell estatal

L’Olot ja s’ha estrenat a 2a divisió FEF, i després de dues jornades té clar que el camí fa pujada. Els olotins ja coneixien la categoria i haver perdut els dos primers partits no ha de fer patir, però sí que ha de servir de toc d’atenció.

Els homes de Dólera es van estrenar a València, al camp del filial, el València Mestalla, i van perdre per la mínima (0-1), amb un gol de Joselu al minut 79’. La segona jornada, van rebre al Municipal d’Olot el Torrent, que també es va acabar imposant per la mínima (0-1), amb un gol d’Ivi Martínez al 69’. Dos partits en què l’Olot no va fer un mal paper però no va saber generar prou perill.

En l’últim enfrontament el tècnic dels garrotxins va deixar clar que en aquesta competició no hi ha marge d’error i té clar on cal posar el focus: “Hem fet moltes coses, però s’han de fer totes bé. Ens ha faltat qualitat en els últims metres, s’ha de xutar més des de fora. Ens falta contundència a les dues àrees, en aquesta categoria no perdonen.” Dólera també va cridar a la tranquil·litat, però va admetre que el vestidor estava amb els ànims baixos després de firmar 0 de 6 punts i perdre el primer partit a casa.

Pròxims passos

El camí fa pujada, però d’això va la competició. Aquest cap de setmana l’Olot continuarà fent camí visitant la ciutat esportiva Dani Jarque. Els garrotxins s’enfrontaran al filial de l’Espanyol, que de moment també ha perdut els dos primers partits. La primera jornada va caure a casa contra el Sant Andreu per 1 a 2 i la segona va perdre al camp del Sabadell per 2 a 0. Els olotins de moment només han perdut per la mínima, però, al contrari que els blanc-i-blaus, encara no han aconseguit inaugurar la casella dels gols a favor.

La jornada següent tornaran al Municipal per rebre l’Andratx. Els mallorquins sumen: un empat sense gols en la primera jornada a casa contra el Cornellà i una derrota contra el Sant Andreu, que de moment sembla invencible (3-2). Després de la visita mallorquina, els de la Garrotxa hauran d’agafar l’avió per anar fins a Eivissa. Els balears sumen dos empats. El primer, a 0 a casa contra el Lleida, i el segon a 1 i a domicili contra el Cornellà. I justament aquests seran els dos equips als quals s’enfrontarà tot seguit l’Olot.

Tornant d’Eivissa, els de Dólera rebran el Lleida, que també ha obtingut dos empats (Eivissa a 0 i Atlètic Balears a 2). I ja situats en la jornada 7 visitaran el Cornellà, que de moment també ha aconseguit dos punts (0-0 a Andratx i 1-1 en la visita de l’Eivissa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)