1a divisió

Hugo Mallo, culpable d’abús sexual contra la mascota de l’Espanyol

L’exjugador del Celta li va tocar els pits a la noia que treballava de mascota abans d’un partit jugat el 2019

El Jutjat Penal número 19 de Barcelona ha declarat culpable d’abús sexual al futbolista Hugo Mallo. El magistrat ??considera provat que l’acusat va fer tocaments a la persona que treballava com a mascota de l’Espanyol abans del partit de lliga que es va disputar el 24 d’abril del 2019 a l’RCDE Stadium, entre l’equip blanc-i-blau i el Celta, del qual Mallo n’era el capità.

Els fets es van produir abans de l’inici del partit, durant el moment en el qual els equips es donen les mans. Hugo Mallo va arribar fins on hi havia la mascota femenina periquita i li va tocar els pits sense que hi hagués consentiment per part seva.

El magistrat Salvador Roig Tejedor ha imposat, tal com reflecteix la sentència, una multa de 1.000 euros en concepte d’indemnització de dany moral. A més, l’ara futbolista de l’Aris de Salònica grec haurà de pagar deu euros diaris de multa durant vint mesos i els costos processals.

La sentència, en el seu apartat de fets provats, reflecteix així el que va passar als prolegòmens del partit: “L’acusat, amb la intenció de satisfer el seu ànim libidinós i de menyscabar la identitat sexual de la víctima, li va ficar les mans per sota de la disfressa i li va tocar els pits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)