3a divisió FEF

El Peralada visita al San Cristóbal

3a divisió FEF. Els xampanyers jugaran la segona jornada de lliga aquest migdia (12 h) a Ca n’Anglada

Després d’estrenar-se a casa amb un empat davant el Girona B, el Peralada jugarà avui el seu segon partit de lliga a Terrassa. Els homes d’Àlex Marsal s’enfrontar al San Cristóbal aquest migdia (12 h).

Els terrassencs es van endur la primera victòria al camp del Mollerussa. Després d’una mitja part igualada, es van endur la victòria gràcies a un gol de Cantí a la represa de la segona meitat. Triomf per la mínima que els va donar els primers tres punts del curs.

El Peralada en canvi, es va haver de conformar amb sumar només 1 punt. Tot i això, el tècnic xampanyer va marxar content. “Ens n’anem amb molt bones sensacions, que hem sigut molt i molt pesats amb un equip que té un talent individual molt gran, i que col·lectivament estaran lluitant segur per les primeres posicions”. Els altempordanesos poden sumar avui la primera victòria a domicili, però no ho tindran fàcil contra un San Cristóbal que arriba amb victòria i s’estrena a casa.

El curs passat els xampanyers van perdre per la mínima a Ca n’Anglada amb un gol de Calamardo abans de la mitja part i Alan Baró va haver de marxar abans al vestidor després de veure la targeta vermella al minut 52’.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)