2a divisió FEF

L’Olot vol estrenar-se contra l’Andratx

2a divisió FEF El conjunt garrotxí, que encara no coneix ni la victòria ni el gol, rep aquest vespre (19 h) el conjunt balear

L’Olot, després de tres jornades de lliga, encara no coneix ni el gol ni la victòria. Els homes de Dólera necessiten reaccionar i esperen que avui sigui el dia contra l’Andratx. Els garrotxins rebran al conjunt balear aquest vespre (19 h) per disputar la quarta jornada de lliga.

L’Andratx tampoc ha començat de la millor manera. Els de ses illes només han sumat un punt dels nou possibles., però al contrari que els olotins, ells sí que han aconseguit inaugurar la casella de gols. En la primera jornada van empatar en l’estrena a casa contra el Cornellà. I en les dues últimes jornades encadenen dos derrotes dures. Primer al Narcís Sala, on van perdre 3 a 2 contra el Sant Andreu. I després, el passat cap de setmana a casa 3 a 5 contra el Sabadell.

Els de Dólera encadenen tres derrotes, totes elles per la mínima (1 a 0) contra el filial del València, el Torrent i l’Espayol B. El tècnic garroxí confessa: “Anímicament no estem contents, però tampoc estem enfonsats.” I té clar que no serà fàcil endur-se els tres punts: “L’Andratx és un equip sòlid, físic i molt intens. Tenen un joc directe i especulen poc i han marcat tots els gols a pilota aturada”.

Avui però, Dòlera no podrà comptar amb Uri González, David López, Maynau i Chema Moreno, expulsat diumenge passat. I el club ha hagut de suspendre les activitats prèvies al partit (vermut i dinar) per la previsió de mal temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)