3a divisió FEF

A Reus en busca de la primera victòria

3a divisió FEF. El Peralada que ha empatat totes tres jornades que s’han jugat fins ara, disputarà la quarta aquest vespre contra el Reus (19 h)

El Peralada segueix en busca dels primers tres punts del curs. El conjunt xampanyer viatjarà avui fins a terres tarragonines per disputar aquest vespre (19 h) la quarta jornada de lliga contra el Reus.

Els roig-i-negres són els actuals segons en la taula i acumulen un empat contra l’Escala i dues victòries contra l’Hospitalet i el Mollerussa. Els de Marc Carrasco venen amb una gran empenta, no només perquè són els segons i encadenen dos victòries seguides, si no perquè, a més, el partit del cap de setmana passat a Mollerussa el van guanyar al descompte amb un gol de Pol Benito al 94’.

Els xampanyers, en canvi, de moment van sumant d’un en un. Els homes d’Àlex Marsal han empatat totes les tres primeres jornades. 0 a 0 les dues primeres contra el Girona B i el San Cristóbal. I la jornada passada van empatar a dos contra el Sabadell B. Els altempordanesos van aconseguir remuntar el 0-1 per convertir-lo en un 2-1, però al descompte els arlequinats van fer el gol de l’empat.

Avui a Reus els xampanyers tornaran a buscar els primers tres punts de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)