3a divisió FEF

L’Escala visita la Bombonera de Nou Barris

3a divisió FEF. Els anxovencs disputaran aquest migdia (12 h) la cinquena jornada contra la Montanyesa que només ha sumat 3 punts

Els anxovencs han tingut un bon inici de curs. Són els actuals tercers classificats gràcies a punts que han tret de 2 victòries i 2 empats. De moment, encara no coneixen la derrota i volen continuar sense fer-ho avui a Nou Barris. Els de Raúl Paje visitaran aquest migdia a la Montanyesa.

Els barcelonins estan a les portes del descens. Són els actuals 14ns classificats amb només 3 punts, que van aconseguir en l’últim partit a casa contra el Badalona (1-0). Això sí, els altres tres partits perduts, els han jugat contra el Tona (1-4), el Manresa (1-0) i el Prat (1-0), tots ells equips que ara mateix estan entre els primers cinc classificats.

Els escalencs, en canvi, encara no coneixen la derrota i han remuntat. L’últim cap de setmana van empatar a casa el Badalona, però les jornades anteriors, encadenaven dues remuntades contra Cerdanyola i Tona. Els de Paje doncs, tenen avui una cita que a priori pot semblar contra un equip més senzill del que realment és.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)