3a divisió FEF

L’Olot guanya un punt in extremis al Sant Andreu (1-1)

En un partit on tothom les ha tingut per guanyar, els olotins han aconseguit rascar un punt in extremis al líder, el Sant Andreu. Un gol al 93’ de Joaco ha valgut per robar-li un punt als barcelonins que han perdut la primera posició.

Partit d’alt voltatge al Municipal d’Olot. Els homes de Pedro Dólera han rebut aquesta tarda al líder, el Sant Andreu, que no ha vingut sol. Acompanyats de més d’un centenar d’aficionats els de Sant Andreu del Palomar s’han fet una mica casa seva l’Estadi garrotxí. Els olotins però, no han fallat a la cita i han acudit al voltant d’uns 1.576 (comptant als visitants) aficionats. Després d’uns minuts de tempteig els olotins han fet perillar la porteria de Nil amb un xut de Marc Mas que ha passat fregant el travesser perquè el porter quadribarrat l’ha desviat (10’). Els locals han agafat confiança i han aconseguit trenar més d’una arribada. Aprofitant un servei de banda, Pau Salvans, des dins l’àrea ho ha provat amb un xut que també ha marxat fregant el travesser (16’).

Després d’aquests minuts de domini garrotxí, els millors del partit per als locals la UESA ha reaccionat i al contrari que els olotins, han estat encertats. Gol de Gorriti que, des de l’esquerra amb un bot xut la pilota ha rebotat contra un defensor i ha superat a Ballasté (22’),. Els quadribarrats han obert la llauna i el partit ha canviat totalment a favor dels visitants. Abans del descans Albertito ha pogut fer el segon però ha aturat bé Ballesté.

A la represa, els olotins que anaven amb la desavantatge al marcador han tornat a ser els primers a crear perill amb una centrada de Pau Salvans que ha acabat estavellada al travesser. Els de Dólera han sortit amb una marxa més del vestidor i han estat els dominadors dels primers minuts de la segona meitat. Necessitaven tenir la possessió, i l’han sabut aconseguir. Només els faltava l’encert.

L’encert que no li ha faltat a Nil, el quadribarrat sota pals per aturar una de les més clares dels locals per empatar el partit. Centrada de Terma des de la dreta que ha rematat Marc Mas amb el cap però ha posat bé les mans Nil.

Després dels minuts de protagonisme de l’Olot, els barcelonins han fet un triple canvi i Josu, un dels canvis, ha estat apunt de fer el segon amb un xut des de fora l’àrea que ha passat justíssim per sobre el travesser. Després d’uns minuts d’arribades del Sant Andreu, aturades per targetes grogues i suplències, l’Olot ha tornat e tenir-ne una com la de Marc Mas, que ell mateix ha xutat i l’ha tornat a endevinar Nil (80’).

La sort no estava de cares avui pels garrotxins. L’àrbitre ha xiulat una falta molt perillosa a la frontal de l’àrea (86’) -que els olotins consideraven dins l’àrea, i després de tot un seguit de proves de xut i refusos la pilota Nil ha salvat el xut de Gonpi. El partit s’ha començat a neguitejar. Els visitants perquè sabien que en qualsevol moment podia arribar el gol de l’empat. I els oltoins perquè veien que no arribava.

7 minuts d’afegit que afegien nervis a totes bandes, però, finalment els olotins han vist la llum. Joaco, que acaba d’entrar per Pau Salvans s’ha endut el títol d’heroi, aprofitant una pilota morta dins l’àrea que sense pensar-s’ho ha enviat directament a l’escaire. El xut efectiu que fins ara no havien aconseguit (93’). I encara hi ha hagut temps per més. I els barcelonins ja no han tingut temps per reaccionar. Així, el Sant Andreu perd la primera posició que la guanya el Sabadell, el proper rival de l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)