2a divisió FEF

L’Olot embogeix en el 93’

2a divisió FEF Els homes de Dólera van salvar un punt gràcies a un gol de Joaco en el temps afegit fent caure el Sant Andreu a la segona posició

Olot 1 Sant Andreu 1

OLOT:Ballasté, Yaya Sidibé, Uri Ayala, Robert Costa (Pedro del Campo, 70’), Arnau Forés, Guillem Terma (Gonpi, 70’), Uri González, Barnils, Pau Salvans (Joaco, 89’), Chema Moreno (Albert Torras, 77’) i Marc Mas.SANT ANDREU:Nil, Pablo Santiago (Pellegrini, 85’), Guille Torres, Castillo, Lucas Viña, Marcos Gorriti (Josu, 63’), Daniel Torices, Guzmán, Serrano (Juanan, 63’), Albertito (Adri García, 63’) i Toni Paredes (Gerard Oliva, 80’).GOLS:0-1 (21’) Gorriti. 1-1 (93’) Joaco.ÀRBITRE:Gabriel Comelles.T.G:Al local Salvans i als visitants Gorriti, Albertito, Paredes, Adri García, Torices i Guzmán.T.V.:Cap.PÚBLIC:1.572 assistents a l’Estadi Municipal d’Olot.

L’Olot ja encadena cinc jornades sense perdre. Ahir, en un partit en què tothom les va tenir per guanyar, els olotins van aconseguir rascar un punt in extremis al –en aquell moment líder– Sant Andreu. Els homes de Pedro Dólera van rebre el conjunt quadribarrat, que venia acompanyat de més d’un centenar d’aficionats. Els olotins, però, no van fallar a la cita i hi van acudir al voltant d’uns 1.576 aficionats (comptant els visitants). Després d’uns minuts de tempteig, els olotins van fer perillar la porteria de Nil per primer cop amb un xut de Marc Mas. Els locals van agafar confiança i van aconseguir trenar més d’una arribada. Després d’aquests minuts de domini garrotxí, la UESA va reaccionar i, al contrari que els de Dólera, va estar encertada. Gol de Gorriti, en què, des de l’esquerra amb un bon xut, la pilota va rebotar contra un defensor i va superar Ballasté. Els quadribarrats van obrir la llauna i el partit va canviar totalment al seu favor fins al descans.

En la represa, els olotins van tornar a ser els primers a crear perill amb una centrada de Salvans que va acabar estavellada al travesser. Els grana van dominar els primers minuts de la segona meitat. Necessitaven tenir la possessió, i la van aconseguir. Només els faltava l’encert. Un encert que no li va faltar a Nil, el quadribarrat sota pals. Després d’uns minuts de protagonisme de l’Olot, els barcelonins van fer un triple canvi i Josu, un dels nous al camp, va estar a punt de fer el segon amb un xut des de fora l’àrea que va vorejar el travesser. Després d’uns minuts d’arribades del Sant Andreu, aturades per targetes grogues i suplències, l’Olot va tornar a crear perill. La sort, però, semblava que no estava de cara per als garrotxins. El partit es va començar a neguitejar. Els visitants, perquè sabien que en qualsevol moment podia arribar el gol de l’empat. I els olotins, perquè veien que no arribava. Set minuts van fer veure la llum als olotins. Joaco, que acaba d’entrar per Pau Salvans, es va endur el títol d’heroi, aprofitant una pilota morta dins l’àrea que, sense pensar-s’ho, va enviar directament a l’escaire. El xut efectiu que fins ara no havien aconseguit.

Els barcelonins ja no van tenir temps de reaccionar. I així el Sant Andreu va perdre la primera posició, que ha passat a ser per al Sabadell, el rival que visitarà l’Olot la setmana vinent.