Champions

El Real Madrid, com sempre

La jornada. El conjunt blanc perd 0-2 en el descans, remunta en la segona meitat amb un Vinícius pletòric que fa un ‘hat-trick’ i acaba golejant 5-2 el Dortmund. El PSG torna a punxar i l’Aston Villa és l’únic amb el ple

El d’ahir al Santiago Bernabéu en la Champions League va ser un partit que s’ha vist ja moltes vegades. I és que el Real Madrid va tornar a guanyar amb una remuntada agònica. El conjunt orientat per Carlo Ancelotti perdia per 0-2 en el descans, però va acabar capgirant el marcador en la segona meitat, en el 83’, i va suar de valent per imposar-se al Borussia Dortmund, al qual va acabar superant per 5-2 amb un Vinícius desfermat que va fer un hat-trick.

Es presenta, doncs, el grup madridista al clàssic de dissabte alleugerit i crescut, encara que la versió oferta ahir, sobretot en la primera meitat, no va ser per tirar coets. En la línia del que està fent aquesta temporada, l’equip blanc no va trobar-se futbolísticament i va marxar als vestidors per sota amb gols de Malen (30’) i Gittens (34’). Courtois, a més, va salvar el tercer en diverses ocasions. Després del descans, però, tot va canviar, com tot sovint passa al feu madridista en aquestes nits, i tot plegat va revolucionar-se. El Real Madrid va collar i en 107 segons va empatar amb gols de Rüdiger (60’) i Vinícius (62’). L’equip dirigit per Nuri Sahin ja estava molt enfonsat aleshores, va ser incapaç de desplegar-se i passar del mig del camp i, finalment, Lucas Vázquez (83’) va culminar una remuntada que Vinícius (86’ i 93’) va convertir en golejada.

Ensopegada del PSG

En la resta de la jornada, el més destacat va ser l’empat (1-1) de l’equip entrenat per Luis Enrique a casa contra el PSV. Els parisencs sumen 4 punts de 9. L’Aston Villa, en canvi, que va vèncer (2-0) el Bolonya, és l’únic conjunt que de moment ha assolit el ple.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)