2a divisió FEF

L’Olot allarga la bona dinàmica contra el líder

2a divisió FEF. Els homes de Dólera es van imposar a la Nova Creu Alta amb un doblet de Marc Mas al Sabadell, l’actual capdavanter de la taula

Sabadell 1 Olot 2

SABADELL:Gianni Cassaro, Marc Vargas (Marru, 53’), Salguero, Cámara, Fernández, Miguelete, Urri, Cortés (Bonaldo, 83’), Gonpi (Javi Delgado, 53’), Ton Ripoll i Rubén (Carlos Pérez, 71’).OLOT:Ballesté, Sidibé (Juvi, 40’), Uri Ayala, Robert Costa (Torras, 74’), Arnau Forés, Gonpi (Terma, 46’), Uri González, Barnils, Del Campo, Chema Moreno (Manzano, 74’) i Marc Mas (Joaco, 89’).GOLS:0-1 (50’). 1-1 (64’) Sergio Cortés. 1-2 (85’) Marc Mas.ÀRBITRE:Guijarro Colomer.T.G.:Als locals Gonpi, Urri, Cortés i Miguelete i als visitants Sidibé, Ballesté, Ayala i Uri González.T.V.:Cap.

L’Olot està imparable. Després de rascar un punt in extremis la jornada anterior al Sant Andreu, líder en aquell moment ahir la van fer més grossa. Els garrotxins es van plantar a la Nova Creu Alta per endur-se els tres punts contra el líder amb un doblet de Marc Mas.

En un escenari de nivell com és la Nova Creu Alta, el partit va començar a favor dels arlequinats. Els locals van dominar els primers minuts de joc i pràcticament tota la primera meitat. Ballesté sota pals va haver d’estar atent i posar-se la granota de treball per aturar totes les ocasions de perill que van anar creant els locals. Els olotins van patir fins al final dels primers 45 minuts sense crear gaires arribades. Dólera es va veure obligat a fer el primer canvi en el 40’. Juvi va haver d’entrar per suplir Yaya Sidibé, que va abandonar el terreny de joc lesionat. Tot i el gran perill del Sabadell, els de la Garrotxa van aguantar estoicament fins al descans.

En la segona meitat, Dólera va fer un altre canvi fent entrar a Guillem Terma per Gompi. Després d’uns primers minuts, va arribar la glòria absoluta per als de les terres volcàniques. Gol de Marc Mas. Pedro del Campo recuperava la pilota a tres quarts de cap i, amb una passada picadeta, Mas l’entenia, guanyava l’1 contra 1 a Gianni i avançava els garrotxins. Els locals no van tenir el domini de la primera part, i van provar de recuperar-lo sacsejant la banqueta. Tot i això, els de Dólera tenien grans idees i van anar creant accions de perill. El Sabadell va fer un cop per demostrar què feia al capdamunt de la classificació i va arribar el gol de l’empat, de Cortés, en el 64’. Reguitzell de targetes i els últims canvis. Semblava que ja no hi havia temps per a més, però els olotins el van saber trobar. Marc Mas tenia set de més i, just abans d’arribar al final del temps reglamentari, va fer el segon gol per tornar a avançar els olotins (86’). Sis minuts d’afegit no van servir als arlequinats per revertir el marcador i l’Olot va marxar eufòric de la capital del Vallès Occidental. 3 punts al camp del líder i sisè partit sense perdre. 14 punts totals que els deixen desens.