El derbi es queda al Nou Miramar

3a divisió FEF. L’Escala es va imposar al Peralada amb dos gols de a la primera meitat de Montoya i Josu

L’Escala 2 Peralada 0

L’ESCALA:Jonatan, Lluc, Biel Borra (Cabral, 79’), Hudson, Ferran López, Osuman (Marco Gil, 60’), Adrià Méndez, Manel Montoya, Gerard Pouget (Marc Pouget, 63’), Josu (German, 79’)i Marc Padilla (Martí Alonso, 60’).PERALADA:Aitor Mujica, Gallardo, Robert Andrei (Grabulosa, 46’), Sergio Romero (Caixas, 81’), Santi Varese, Iván Amoedo (Ramírez, 46’), Daniel, Alejandro Mejía, Bamta (Khalid, 46’), Llorenç (Teixidor, 58’) i Aliou Traore.GOLS:1-0 (34’) Manel Montoya. 2-0 (38’) Josu.ÀRBITRE:Vicente del Mar.T.G.:Als locals Jonatan Morilla i Ferran López i als visitants Khalid, Santi Varese i Alejandro Mejía.T.V.:Als locals Hudson i Martí Alonso.

Els primers tres punts del derbi altempordanès es van quedar al Nou Miramar. Els de Raúl Paje es van endur la victòria gràcies a una bona primera part en què es van avançar amb dos gols i, tot i que la segona part es va veure condicionada per dues vermelles als anxovencs, els locals van aconseguir la victòria. I van poder tornar a celebrar amb la seva gent després de cinc partits sense guanyar.

Anxovencs i xampanyers es van enfrontar en un duel que, per la classificació, semblava que havia de ser prou igualat. Els locals eren els onzens i els visitants els vuitens. Tot i això, els conjunts de l’Alt Empordà només es portaven un punt de diferència.

El partit va començar igualat, però, passada la mitja hora, els escalencs van decantar el derbi cap a casa amb un gol de Manel Montoya en la sortida d’un servei de cantonada (33’). I, minuts després, van fer el segon amb una bona acció individual de Josu. Després d’una gran primera meitat, els anxovencs van marxar tranquils al descans amb un bon avantatge. Els xampanyers, en canvi, ho van fer enfonsats, i Alex Marsal va fer tres canvis als vestidor per mirar de capgirar el partit.

Després de la represa, el partit es va veure condicionat per dues expulsions en el conjunt local, la primera de Hudson (63’) i la segona, per doble groga, a Martí Alonso (83’). Tot i això, el Peralada no va aconseguir rascar-ne res i el derbi va acabar amb victòria per als anxovencs que els permet escalar fins a la sisena posició. Els xampanyers, en canvi, es queden l’antic lloc dels locals, l’onzena posició.