1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

L'ESTARTIT

Espavilar-se és obligat

Les jugadores de l'Euromat Estartit, setè del grup B de la primera fase, estan de vacances, però ja saben els rivals de la segona fase. Amb dues victòries en catorze jornades (8 punts de 42), l'equip de Rafa Gil s'haurà d'espavilar a partir del 6 de gener si no vol baixar a primera estatal, de què va pujar el 2007. Les baixempordaneses han d'evitar una de les tres últimes places del grup C, en què el Lagunak (quart del grup A) i el Sevilla (quart del grup C) seran els rivals més forts.

Les lesions, sobretot la de Sara Serna, han afectat més del compte l'Estartit, que mai havia arribat a cotes tan baixes en la superlliga. Els compromisos de seleccions de Maribel (Mèxic), Steffi (Uruguai) i Lydia (Algèria) també han complicat les coses.

L'Euromat ha d'acabar entre els quatre primers per salvar-se (els tres primers jugaran la copa). L'equip debutarà el 6 de gener contra el Collera i acabarà la segona fase, també a casa, contra el Llevant (17 d'abril).


Després de la mala primera fase, l'Euromat haurà d'apujar el llistó per evitar el descens

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)