Nàstic

El Nàstic afronta un repte al camp de l'Elx que no té preu

El Nàstic visita l'Elx amb l'objectiu de mantenir el coixí de punts

Oliva destaca el gran valor que tindria aconseguir avui un triomf

Raül Fuster i Álvaro Rey seran les novetats en l'onze grana

Joan Carles Oliva va destacar ahir el gran valor que tindria sumar els 3 punts al camp de l'Elx, i no va dubtar a assegurar que una victòria avui al Martínez Valero «no té preu». I és que el Nàstic, que manté una distància de 4 punts respecte de les posicions de descens, visita el conjunt il·licità amb l'objectiu, com a mínim, de mantenir aquest marge de punts amb el perill, conscient que la setmana que ve haurà d'afrontar un altre desplaçament força complicat al camp de l'Osca. Els precedents dels últims partits dels grana a fora, saldats amb derrotes al Miniestadi contra el Barça B (4-0) i a Còrdova (1-0) no conviden gaire a l'optimisme, però l'equip ja ha demostrat més d'una vegada que és capaç de donar més d'una sorpresa, com va fer fa poc més d'un mes a Chapín. De totes maneres, el potencial de l'Elx, que tot i perdre dissabte passat a Las Palmas havia guanyat els cinc partits anteriors de manera consecutiva, està més que contrastat. A més, l'ambició dels de Pepe Bordalás per continuar instal·lats en els llocs de play-off d'ascens serà un altre obstacle a superar, així com la història, ja que en les tretze visites al camp de l'Elx, el Nàstic no hi ha guanyat mai.

Oliva ja fa jornades que aposta per un onze tipus i molt definit, i aquesta tarda tornarà a fer gairebé el mateix. Respecte de la setmana passada hi haurà dos canvis, el de Raül Fuster per Mingo al lateral esquerre, i aquest obligat, d'Álvaro Rey pel lesionat Morán. Sense Sergio Díaz, que encara no s'ha recuperat, David Medina tornarà a ser l'acompanyant de Mairata a l'eix de la defensa.

Virgili torna a entrar.

Albert Virgili podria disposar de minuts un altre cop, tal com ja va fer la setmana passada, ja que ha tornat a entrar en la llista de convocats. El davanter del Catllar va mostrar la seva satisfacció per la inclusió en la convocatòria i va recordar que el motiva no només jugar, sinó també «cada entrenament». Qui tampoc no serà avui al camp de l'Elx és Rubén Navarro, aquesta vegada per lesió, ja que arrossega molèsties al turmell des de dimecres. Per la seva banda, Bordalás perd Linares per lesió i Acciari per sanció.

Tres jugadors del Nàstic amb quatre targetes

X.S.

Tres jugadors del Nàstic, Berry Powel, Ber- gantiños i Álex Ortiz –el sevillà a priori se- rà l'únic d'aquests tres que no serà titular– hauran d'anar molt amb compte de no veure cap targeta groga en el partit d'avui al Martínez Valero. I és que tots tres n'acumulen quatre des de començament de temporada i estan a només una de la suspensió. Si avui, doncs, són amonestats, es perdran el partit de la setmana que ve al camp de l'Osca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)