Més futbol

MIC 2011

Per molts anys a Girona

El conveni venç aquest any, però l'organització dóna per feta la renovació per quatre més

Fa deu anys que el MIC va aterrar a la Costa Brava i res fa pensar que en marxi a mitjà termini. El conveni amb les institucions de la demarcació venç aquest any, però tant l'organització com la Diputació van expressar la voluntat de permanència, durant l'acte de presentació que es va fer ahir. «Mentre les institucions vulguin, hi serem», va explicar el director, Juanjo Rovira. «Solem firmar convenis per legislatures, de quatre anys, i quan passin les eleccions hi tornarem. Som gent de principis i això és gairebé una anècdota que es resoldrà», va afegir. El president de la Diputació, Enric Vilert, també veu molt a prop la firma d'un document que garanteixi «continuïtat, tranquil·litat i estabilitat». Vilert va destacar «la implicació dels municipis» en el MIC.

Més equips, més seus.

En l'onzena edició, hi haurà futbol-7 d'alevins (28 equips). Dels 172 equips de l'anterior, s'ha passat als més de 200, amb la qual cosa també s'amplia el nombre de seus, amb la presència de Tossa de Mar. El partit inaugural serà dimecres que ve al matí –solia ser a la tarda– al Nou Municipal de Palamós, on també hi haurà el diumenge 24 les finals d'infantils, cadets i juvenils, perquè la d'alevins serà el dia abans.

Jordi Amat i Muniesa, en edat de MIC

La presentació a Girona va comptar amb la presència dels defenses Jordi Amat (Espanyol) i Marc Muniesa (Barça). Nascuts el 1992, tots dos podrien jugar encara per edat aquesta edició del MIC, tot i que ja formen part de plantilles del futbol professional. El lloretenc va perdre una final Barça-Ajax el 2003 (0-2). Amat, de Canet però amb arrels a Santa Coloma de Farners, va destacar els «partits competitius» del torneig, que tampoc va poder guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)