Més futbol

El Rubí presenta la seva candidatura per a l'ascens a tercera amb una victòria contra el Tàrrega

El Rubí s'imposa al Tàrrega i s'acosta a les places d'ascens

Els vallesans van remuntar el gol de Rafa abans del descans

El Rubí va presentar definitivament la seva candidatura a l'ascens després de doblegar el Tàrrega i col·locar-se a només dos punts de l'equip lleidatà, a més d'aconseguir el goal average a favor.

Els visitants van dur el pes del joc en la primera mitja hora de partit. En la primera ocasió de gol que va tenir el Tàrrega, Rafa va inaugurar el marcador rematant al primer pal una gran centrada per l'esquerra. El Rubí no va abaixar els braços contra l'actual tercer classificat, un rival directe per a l'ascens de categoria. El conjunt vallesà va saber reaccionar, conscient que era una oportunitat única per apropar-se a la tercera plaça. En un partit intens, Raul Medina va donar ales als locals amb un gol de cap en el minut 35 després de rematar una bona centrada el seu company Carles Montoro des de la banda esquerra. Amb l'empat, el Rubí va passar a dominar el matx amb claredat. La clau de l'enfrontament va ser la ràpida reacció dels vallesans, que es van refer de seguida del desavantatge inicial. Quan semblava que s'arribaria al descans amb igualtat en el marcador, Julián va marcar el 2-1 per mitjà d'un gran llançament de falta directe.

Després de la represa, l'equip urgellenc va buscar l'empat, però no va ser capaç de trobar la fórmula per batre un Rubí que ahir va aconseguir la sisena victòria consecutiva i que només va necessitar deixar passar el temps per obtenir un triomf molt important per somiar en l'ascens.

RUBÍ
2
TÀRREGA
1
RUBÍ:
Suriñach, Marc, Pol, Bayo, Iván Serrano, Galisteo, Pedro (Germán, 64'), Julián (Xavi, 86'), Raul Medina (Fermo, 74'), Juan Carlos i Carles Montoro.
TÀRREGA:
Chine, Pacheco (Kiko, 63'), Alberto, Palau, Dennis (Rey, 74'), Carballo, Vendrell, Roca, Castellana (Raya, 63'), Rafa i Pijoan.
GOLS:
0-1 (15') Rafa. 1-1 (35') Raul Medina. 2-1 (42') Julián.
ÀRBITRE:
Ramos Manzaneque.
T.G.:
Als locals Raul Medina i Juan Carlos; i als visitants Chine, Palau i Carballo.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)