Més futbol

Ni pel Torreforta ni pel Morell

El Torreforta s'avança però amb el marcador de cara no sentencia

El Morell es va reactivar en el segon temps fins igualar de penal

El derbi entre dos dels equips de la demarcació, el Torreforta i el Morell, es va acabar resolent amb un empat a gols que e-xemplifica com es va desenvolupar l'enfrontament. El resultat no altera la classificació, amb el Torreforta en zona d'ascens i el Morell lluitant per accedir-hi.

El Torreforta es va fer amo i senyor del primer temps, en què, a més del gol de Carni en el minut 7, hagués pogut sentenciar amb un parell d'ocasions del mateix jugador. Malgrat no resoldre-ho amb tot de cara, els locals van aconseguir eixamplar les diferències en el minut 67 a través d'una contra que va firmar Joan Aregio. En aquest segon temps, però, es va girar la truita i el Morell va passar a dominar l'enfrontament.

Mica en mica els morellencs es van apropar a l'àrea rival fins que va arribar el gol de Ton en aprofitar un mal refús a deu minuts per al final. Àlex González va refusar amb la mà una pilota que es colava per la porteria de Pedro. L'àrbitre ho va veure i va xiular penal i expulsió pel jugador local. El capità del Morell, Tico, va ser l'encarregat de transformar la pena màxima i firmar l'empat definitiu.

TORREFORTA
2
EL MORELL
2
TORREFORTA:
Pedro, Edu Escoter (Àlex González, 45), Toni Cornejo, Romà, Aleix, Jaume (Roldán, 90'), Dani Decal (Jorge, 79'), Loren, Carni, Àlex Pedrosa (Joan Aregio, 61') i Jordi Prades (Vieri, 74').
EL MORELL:
Àlex, Diego, Soriano (Eric, 52'), Mercader (Budesca, 57'), Munta, Tico, Pol, Pere Plana, Nico, Edu (Darío, 52') i Ton.
GOLS:
1-0 (7') Carni. 2-0 (67') Joan Aregio. 2-1 (81') Ton. 2-2 (89') Tico (penal).
ÀRBITRE:
Castro Sánchez.
T.G.:
Pedro, Edu Escote, Jaume, Loren i Aregio, del Torreforta. Diego, Mercader, Munta i Budesca, del Morell.
T.V.:
Àlex González (directa, 88) del Torreforta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)