El Catllar salva un punt en el minut 90 gràcies a un penal

PUBILLA CASAS - EL CATLLAR 1-1

PUBILLA CASAS: Jordi, Veras, Mikel, David, Vasco, Rojas, Esparza, Juan Carlos, Siles, Charlie (Alex, 75') i Rulo (Raúl, 75').

EL CATLLAR: Salguero, Nando, Ermengol (Giró, 80'), Dani Bello (David, 84'), Raül, Cuenca, Ferri, Ionita, David Garcia, Huete (Jordi, 54') i Ignasi.

GOLS: 1-0 (29') Ignasi (pp). 1-1 (90') Ferri (p).

ÀRBITRE: Édgar Carmona. T.G.: Mikel, David, Rojas i Vicenç, del Pubilla. Cuenca, Dani Garcia i Juli, del Catllar. T.V.: Juan Carlos (doble groga, 70') del Pubilla. Ionita (directa, 85') del Catllar.

COMENTARI: El Catllar va acabar empatant en el camp del Pubilla Casas gràcies al gol de Ferri, de penal, en l'últim minut del temps reglamentari. Els locals s'havien avançat en la primera mitja hora quan Ignasi, amb mala fortuna, es va introduir la pilota en pròpia porteria. El porter Salguero va salvar el que hagués estat el 2-0 en aturar un penal en contra en el minut 70. / CASAS