Més futbol

1a CATALANA

Segurs darrere i clarividents davant

El Tortosa fa un partit molt seriós i trenca la ratxa de cinc victòries seguides de l'Olímpic

El Tortosa va sortir molt concentrat i va imposar-se a l'Olímpic Can Fatjó, deixant el descens a sis punts quan falten quatre jornades. A més dels tres punts, els ebrencs aconsegueixen el triomf simbòlic de trencar la ratxa de cinc victòries consecutives de l'Olímpic, l'equip que ha recollit més triomfs a domicili. Es dóna la coincidència que el partit d'ahir era la primera visita oficial de l'equip de Rubí al Municipal de Tortosa.

El Tortosa, a causa de les baixes de Joseph per acumulació de targetes i Curto i Roda per lesió, va sortir amb un protagonisme més alt dels juvenils. Els locals no es van atemorir i des del minut inicial van proposar un ritme de joc elevat, amb domini de la zona de mitjos i buscant l'esquena del rival. D'aquesta manera van arribar les primeres ocasions de gol. Els visitants, per la seva banda, també ho intentaven, però la consistència defensiva del Tortosa va frustrar qualsevol voluntat de l'Olímpic d'arribar a porta amb perill. El Tortosa va ser tan sòlid al darrere que l'Olímpic no va aconseguir rematar amb perill en cap moment. Després de molt buscar-ho, just començar el segon temps, Marc Baiges va caçar una pilota al vol –despenjada per Àlex– i va fer avançar els locals. Seguidament, l'Olímpic va estirar les línies, però tot i això no va aconseguir superar l'entramat defensiu tortosí. Fontanet i Edgar, que acabaven d'entrar, van sentenciar amb una centrada que va rematar el segon.

TORTOSA
2
OLÍMPIC CAN FATJÓ
0
TORTOSA:
Alfonso, Joan Pérez, Clúa, Borrull, Aleix (Víctor, 83'), Maikel (Edgar, 63'), Marc Baiges (Joan Fontanet, 75'), Cristian Ventura, Àlex Acsensi, Marc Alegre i Albert Arnau.
OLÍMPIC CAN FATJÓ:
Bullo, Rubén del Barrio, Jose Javier, Mario, Julián (Àlex, 67'), Fede, Manu (Kelian, 52'), Sergi, Marçal, Antoñito i Berna.
GOLS:
1-0 (47') Marc Baiges. 2-0 (83') Edgar.
ÀRBITRE:
Martín Pomés.
T.G.:
Marc Alegre, Maikel, Fontanet, Edgar i Marc Baiges, del Tortosa; Julián, Manu, Antoñito i Kelian, de l'Olímpic.
T.V.:
Fede (80'), de l'Olímpic, per doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)