Més futbol

NOUS EQUIPS DE 1a CATALANA

SANT LLORENÇ

Sant Llorenç, el resultat de la feina ben feta

El club egarenc, que el proper curs debutarà a 1a catalana, es va marcar com a objectiu ascendir, una pressió que no l'ha afectat

Joaquín Peñalver
ENTRENADOR I VICEPRESIDENT DEL SANT LLORENÇ
«Estem molt satisfets. Hem assolit l'objectiu que ens havíem marcat»
«No podem oferir gaires diners, però sí unes instal·lacions fantàstiques i una metodologia d'entrenament professional»

Ara o mai. Aquest va ser el raonament que van fer els dirigents del Sant Llorenç quan es va aprovar la regulació de les categories territorials, un fet que els permetia ascendir dues categories per aterrar en una primera catalana que el conjunt terrassenc mai ha trepitjat en 53 anys d'història. Per assolir-ho, però, havien acabar en la primera posició en un grup força dur. «Estem molt satisfets, perquè hem assolit l'objectiu que ens havíem marcat. L'estiu passat ens conformàvem amb la segona catalana, però després d'un gran inici vam fer quatre incorporacions per intentar agafar el premi gros», afirma Joaquín Peñalver, vicepresident i tècnic d'un Sant Llorenç que ja ha encadenat diverses bones temporades. «Sabíem que un objectiu tan agosarat ens afegiria pressió, però no ens ha afectat. Ja fa quatre anys que s'estem assolint bons resultats i aquest ascens és el fruit d'una feina molt intensa.»

La clau de l'èxit.

Com s'assoleix un bloc tan competitiu sense gaires recursos en una època de crisi? Joaquín Peñalver desvetlla la seva recepta: «Nosaltres no podem oferir gaires diners, però sí unes instal·lacions fantàstiques i una metodologia d'entrenament molt professional. No podem pagar gaire, però sí oferir un tipus de preparació que molts futbolistes anteposen a jugar en una categoria superior. Crec que ens hem adaptat molt bé a la situació de crisi que es viu en el món del futbol», destaca l'entrenador del Sant Llorenç, que fins que no tingui configurada la plantilla de la propera temporada es no vol marcar objectius. «Hem de veure quants jugadors segueixen, si reben ofertes... Jo crec que amb la base d'aquest any i dos o tres retocs podríem competir a un gran nivell a la propera primera catalana, perquè moltes vegades es mira més el nom dels equips que la seva qualitat», afirma el tècnic d'un Sant Llorenç que ja ha fet història, però que continuarà treballant per no baixar d'un núvol que s'han guanyat a pols.

LA FITXA

U.D. SANT LLORENÇ
Any de fundació: 1958 Camp: municipal de Sant Llorenç (Terrassa) President: Guillermo Garcia Equipament: Samarreta vermella, pantalons blaus i mitges vermelles Web: www.udsanlorenzo.com Classificació actual: 1r del grup quart de 1a territorial (69 punts) Cursos a 1a catalana: cap
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)